Kadınhanı Belediyesi sıcak yemek dağıtıyor

Kadınhanı Belediyesi, iftar yapmakta güçlük çeken ihtiyaçlı ailelerin evlerine iftar öncesi yemek dağıtıyor

Kadınhanı Belediyesi, iftar yapmakta güçlük çeken ihtiyaçlı ailelerin evlerine iftar öncesi yemek dağıtıyor. Yemekler iftara bir saat kala evlere ulaştırılıyor. Bin ihtiyaç sahibinin evlerini tek tek tespit eden belediye görevlileri, akşam saatlerinde evlerin kapılarını çalarak iftar yemeği ikram ediyor.

 

Böyle bir uygulamayı ilk kez bu Ramazan ayında gerçekleştiren Kadınhanı Belediyesi, hayırseverlerin yardımlarının yerine tam manası ile ulaşmasını sağlarken, gerçek yardıma muhtaç ihtiyaçlıların ise yardımlardan rencide olmadan faydalanmasını sağlıyor.

 

4 ekiple ilçe genelinde ihtiyaç sahibi kişiye iftar yemeği dağıtıldığını belirten Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, birçok konuda olduğu gibi, iftar yemeklerinde de bir ilke imza attıklarını vurguladı. Belediye Başkanı Çökgel, ihtiyaçlı vatandaşların ayaklarına kadar böyle bir hizmeti götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Başkan Çökgel, “Biz her işte olduğu gibi bu hususta da insan odaklı düşünmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hizmet insan için yapılıyor ise insana en yüksek faydayı temin etmenin yolunu bulmalıyız. Evlere kadar götürdüğümüz iftar yemekleri ile ihtiyaçlı hemşerilerimiz rencide olmadan, sıra beklemeden iftar yemeklerini alıyorlar. Bu çalışmamız Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Bizlere maddi ve manevi katkıda bulunan Kadınhanlı işadamlarına ve hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi. (MERHABA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri