Kadın Milletvekilinden At Üzerinde Rabia İşareti

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesindeki Çimen Yaylası'nda yaylacılarla bir araya geldi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesindeki Çimen Yaylası'nda yaylacılarla bir araya geldi. Yaylada ısrarlar üzerine ata binen Çalık, hayvanın üzerinde Mısır'da darbe karşıtı gösterilerin sembolü olan 'Rabia' işareti yaptı.

Öznur Çalık, Hekimhan ve ilçeye bağlı belde, köy ve mezraları ziyaret etti. Ziyaretlerde bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını dinleyen Çalık, ilçeye bağlı Dikili köyü yakınlarındaki Çimen Yaylası’nda sürpriz bir teklifle karşılaştı. Yaylacılar kadın milletvekilinden ata binmesini rica etti. Teklifleri geri çevirmeyen Çalık, ata binerek bir süre hayvan üzerinde ilerledi. At üzerinde Mısır’da darbe karşıtı gösterilerin sembolü 'Rabia' işareti yaptı.

"HEKİMHAN’A HİZMET AK PARTİ İLE GELDİ"

Milletvekili Çalık, Hekimhan ilçesinde de partililerle bir araya gelerek ilçenin sorunları masaya yatırdı. Çalık, burada yaptığı konuşmada, ilçede genel seçimleri kazandıklarını, yerel seçimleri ise kaybettiklerini hatırlattı. 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığını da kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Çalık, şöyle devam etti: "Hekimhan’dan hem genel ve hem de yerel iktidarı istedik. Hekimhan bize genel iktidarı verirken, yerel iktidarı çok gördü. Beldeleri aldık, ama ilçe belediyesini alamadık. Bugün bu güzel fotoğrafta Allah nasip ederse hedefimiz 2014’deki yerel seçimleri almak. Bu Türkiye’nin geçtiği çok önemli bir virajdır."

İlçeye devlet hastanesinin Ak Parti iktidarları döneminde yapıldığını anlatan Çalık, "Biz ne söylediysek yerine getiriyoruz. Kurşunlu’ya Aile Sağlık Merkezi'ni kurduk. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taşhan Köprülü Mehmet Paşa Hamamı'nın onarımını ve çevre düzenini yaptık. Malatya-Sivas duble yol çalışması başladı. Bu yolun çalışmalarını hep birlikte takip ediyoruz. Bu yoldan Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçemiz yakından faydalanacak ve ulaşım bu bölgemizde rahatlayacak. Hekimhan ilçesinde MTA tarafından maden araştırmaları ve projeleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Hekimhan ilçemize bir Meslek Yüksekokulu kazındırdık, önce bir hayırsever vatandaşımız katkı verdi, ardından Kalkınma Bakanlığı'ndan 3 milyon TL ödenek aktardık. Hekimhan'ın yıllardan beri yaşamış olduğu içme suyu sorunu AK Parti döneminde çözüldü. Yamadağı'ndaki içme suyunun tahsisini Hekimhan Belediyesi'ne yaptırdık. Hekimhan’ın içme suyu sorununu kökten çözüyoruz. Yaptığımız icraatlar yapacağımız işlerin teminatıdır, garantisidir." dedi.

        AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ise Malatya milletvekillerinin her gün farklı bir yerleşim yerini ziyaret ederek sorunları dinlediğini kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri