Kadın Dolandırıcının Mağdurları Artıyor

Adapazarı Belediyesi’nde çalıştıktan sonra Ankara’ya yerleşen M.S. adlı kadın, kendini bakan danışmanı olarak tanıtarak kamudan ihale almak ve iş bulma vaadiyle bir çok kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı. Daha önce Sakarya Büyükşehir...

Adapazarı Belediyesi’nde çalıştıktan sonra Ankara’ya yerleşen M.S. adlı kadın, kendini bakan danışmanı olarak tanıtarak kamudan ihale almak ve iş bulma vaadiyle bir çok kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı. Daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Şemsiyeli Parkı işletmeye verme vaadi ile Serap Çilingir ve Ekrem Sağlık’ı dolandıran M.S. Sakarya’da bir kadını daha dolandırdı. Sakarya’da yaşayan Aysel Öztoprak, M.S.’nin yeğini işe sokma ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Adaray işletmeciliğini kendisine verme vaadi ile kendisin de dolandırdığını belirtti.

M.S. ile bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığını belirten Öztoprak, bu kişinin Sakarya’daki aracısı olmadığını, aksine M.S’nin kendisini de dolandırdığını vurguladı. Yeğinini Ankara’da bakanlıkta işe sokmak için 5 bin lira aldığını, ayrıca Sakarya’da Adaray işletmeciliğini vermesi karşılığında da 6 bin 500 lira verdiğini ifade eden Öztoprak, “Ne yeğimi işe soktu, ne de Adaray işletmeciliği bana verildi. M.S beni de dolandırdı. Ben bu kişiyle nasıl birlikte olabilirim ki ” dedi.

2 AY ÖNCE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM

Öztoprak, M.S hakkında dolandırıcılıktan 2 ay önce savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu dile getirerek, "Bu kadınla bir ilgim yok. Serap Çilingir ve Ekrem Sağlık kendilerini M.S’yi ben tanıştırdığımı belirtmişler. Ortak bir arkadaş sayesinde hep birlikte tanıştık.Onların nasıl dolandırıldığı hakkında bilgim yok. Kendileri Ankara’ya gitmişler. Ben de onlar gibi mağdurum. M.S. beni de dolandırdı. M.S. hakkında 2 ay önce savcılığa suç duyurusunda bulundum. Serap Çilingir ve Ekrem Sağlık hakkında da yalan beyan vermekten suç duyurusunda bulunacağım." diye konuştu.

PROFEESYONEL DOLANDIRICI

M.S.’nin profesyonel bir dolandırıcı olduğunu ve bu işi yalnız yaptığına inanmadığını dile getiren Öztoprak, şunları kaydetti: "Adaray’ı işletmeye verme yetkisinin kendisinde olduğuna dair resmi belgeler gibi belge gösterdi. Çok profesyonel çalışıyor. İki bakanın danışmanıyım diye kendisini tanıtıyor. Bu kadın hakkında adını kullandığı bakanlıklarda suç duyurusunda bulunmalı. Beni ikna etti. Hiçbir kuşku duymadık. Ama başkaları gibi beni de kandırdı. Yine insanları işe sokma vadiyle de dolandırıyor."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri