Kadın cinayetlerinde aylık bilanço! Aralarında Konya da var

Kadın cinayetlerinde aylık bilanço! Aralarında Konya da var
Erkekler, Mart ayında 24 kadını öldürdü, geçen yıl aynı ayda bu sayı yine 24'tü. Cinayetlerin biri Konya'da işlendi. Ayrıca erkekler, kadınların yanındaki iki erkeğin de canına kıydı. Erkekler, en az altı kadını koruma kararına r

Erkekler Mart’ta en az 24 kadını ve 10 çocuğu öldürdü.

Mart’ta en az 42 kadının ve dokuz çocuğunun ölümü basına "şüpheli” olarak yansıdı.

Erkekler, Mart’ta en az 59 kadına şiddet uyguladı, en 15 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti, 20 kadını taciz etti. Erkekler, 56 kadını seks işçiliğine zorladı.

BİR KADIN DA KOCASINI ÖLDÜRDÜ

Bursa'da bir kadın meşru müdafaa hakkını kullandı, kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü.

Erkekler dokuz kadını “ayrılmak istediği, barışmak istemediği” için, iki kadını “gasp etmek” için, bir kadını da kıskandığı için öldürdü. Erkeklerin 12 kadını öldürme “bahanesi” basına yansımadı.

En az 16 kadını kocası, sevgilisi erkekler, dört kadını baba, eski damat gibi ailesinden erkekler öldürdü. Bir kadını iki hırsız erkek öldürdü. Bir kadını komşusu erkek öldürdü. İki kadını öldüren üç erkeğin kim olduğu bilgisi basına yansımadı.

KORUMA KARARINA RAĞMEN CİNAYET

Erkekler, 19 kadını ev içinde, beş kadını ev dışında öldürdü.

Erkekler, 17 kadını ateşli silahlarla, üç kadını kesici aletle öldürdü. Erkekler bir kadını boğdu. İki kadını darp ederek öldüren erkekler bir kadını da balkondan aşağı attı.

Erkekler, en az altı kadını koruma kararına rağmen öldürdü.

ŞÜPHELİ KADIN ÖLÜMLERİNİN İLLERİ

Amasya (1), Antalya (5), Antep (1), Aydın (2), Balıkesir (1), Bursa (3), Çorum (1), Denizli (2), Diyarbakır (1), Edirne (2), Eskişehir (2), Hatay (1), İstanbul (1), İzmir (1), Karaman (1), Konya (1), Manisa (2), Mardin (1), Maraş (1), Muğla (2), Ordu (1), Sakarya (2), Samsun (1), Şırnak (1), Tekirdağ (1), Trabzon (1), Urfa (1), Uşak (1), Zonguldak (1).

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

3. Sayfa Haberleri