Kadıköy’de İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi

Kadıköy’de, IŞİD’in Kobani’ye saldırısını protesto eden gruba polis müdahale etti. Polis, taş ve şişe ile saldıran maskeli şahısları biber gazı, plastik mermi ve tazyikli su ile dağıttı. IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırısını...

Kadıköy’de, IŞİD’in Kobani’ye saldırısını protesto eden gruba polis müdahale etti. Polis, taş ve şişe ile saldıran maskeli şahısları biber gazı, plastik mermi ve tazyikli su ile dağıttı.

IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırısını protesto etmek isteyen bir grup, saat 22.00 sıralarında Altıyol Meydanı’nda toplandı. Polisin 'dağılın' uyarısını dikkate almayan gruba TOMA’lardan sıkılan tazyikli su ile müdahale edildi. Bahariye Caddesi’ne doğru kaçan göstericiler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Maskeli şahıslar, polislere taş ve şişe ile saldırırken polis, biber gazı ve plastik mermi ile karşılık verdi. Ara sokaklarda polisle göstericiler arasında uzun süre kovalamaca devam etti. Bahariye Caddesi’ni barikatla kapatan göstericiler, barikatı ateşe verip araçların geçmesini engelledi. Polisin attığı biber gazından etkilenen bazı vatandaşlar ise polise tepki gösterdi.

Bölgedeki gerginlik devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri