Kadıköy En İyi Hukuk Bürosu

Kadıköy En İyi Hukuk Bürosu

Hukuk büroları gerçek ve tüzel kişilerin hukuki ilişkilerini düzenlemek, uyuşmazlıkları çözüme kavuşturmak, uyuşmazlık ortaya çıkmadan koruyucu işlemleri gerçekleştirmek ve gerekli önlemleri almak, avukatlık hizmeti vermek üzere kurulmuş işyerleridir. Avukatlık büroları serbest çalışır ama yaptıkları iş kamu hizmetidir. Avukatlık bürosu açmak için hukuk fakültesini bitirmek ve bir yıl staj yapmak gerekir. Bu şartları taşıyan kişiler ruhsat alarak avukatlık bürosu açabilir. Avukatlık son yılların en gözde mesleklerinden biri oldu. Her yıl binlerce avukat meslek hayatına başlıyor ve gerek kendi başlarına gerekse birkaç avukatla birlikte hukuk bürosu açıyor. Bu meslekte başarılı olmanın en önemli şartı avukatlık meslek ilkelerine bağlı faaliyet göstermektir.

Müvekkillerimizin lehine sonuçlandırdığımız davalarla ve verdiğimiz danışmanlık hizmetleriyle Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu olarak haline geldik. Avukatlarımız ceza davalarında müşteki-mağdur vekilliği, boşanma davalarında, nafaka velayet uyuşmazlıklarında dava vekilliği, iş hukuku uyuşmazlıklarında işçi ve işveren vekilliği hizmetlerini, danışmanlık hizmetlerini avukatlık etik ilkeleriyle vermektedir. Bazı hukuk bürolarında hukukun belli alanlarında hizmet verilirken Köse & Yılmaz Hukuk Büromuzda hukukun her alanında hizmet verilmektedir. İcra ve iflas hukuku, sözleşme hukuku, fikri ve sınai haklar hukuku, borçlar hukuku, aile hukuku, iş hukuku, ticaret hukuku gibi hukukun her alanında hukukun her alanında avukatlık ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ceza davalarında avukatlık hizmeti almak zorunludur. Diğer davalarda böyle bir zorunluluk yoktur. Ancak davalarda ve uyuşmazlıklarda hak kaybının yaşanmaması için avukatlık hizmeti almak önemlidir.

Avukatlık Kanununa göre bireye hukuk hizmeti vermek sadece avukatların hakkıdır. Avukat bireyin hukuki güvencesidir. Avukatlık hizmetine ihtiyacınız varsa www.kyhukuk.com.tr sitemizdeki iletişim bilgilerimize ulaşabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Avukat müvekkil ilişkisinde en önemli husus güvendir. Avukatlarımızla kuracağınız güven ilişkisi sonucunda davalarınız lehinize sonuçlanacak ve hak kayıplarınız olmayacaktır. Avukatlarımız geç kalmış adalet adalet değildir ilkesiyle faaliyet gösterir ve davaların en hızlı şekilde sonuçlanması için çalışır. Davaların uzaması ayrıca müvekkile maddi kayıplar da yaşatır. Hizmetlerimizde müvekkillerimizin ekonomik kayıp yaşamamasını da gözetmekteyiz. Kadıköy’de bulunan Köse & Yılmaz Hukuk Büromuz sadece Kadıköy ve çevresine değil İstanbul’un tüm ilçelerinde ve ülkenin diğer bölgelerinde de avukatlık hizmeti vermektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri