Kadıköy boğası Saraçoğlu’na kaptan olarak çıktı

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadında 4-2 mağlup olarak ligde kalma yolunda ağır bir yara alan Konyaspor üzgün. Giray Bulakın görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Ünal Karaman sahaya farklı bir kadroyla çıktı.

Bulak’ın aksine İsmail Güldüren ile ilk 11’de maça başlayan Karaman, uzun süredir sahalarda göremediğimiz Kaue Da Silva’yı Güldüren’in yerine oyuna dahil etti. Tüm camianın ısrarla sahada görmek istediği Poljac ise oyuna dahil olduğu 54. dakikadan itibaren istekli görüntüsü ile dikkatleri çekti. Konyaspor’un attığı iki golde de emek sahibi olan Poljac son maç için umut verdi.

Zorlu maçta dikkatleri çeken bir başka konu ise tecrübeli futbolcu Serhat Akın’ın eski takımı Fenerbahçe karşısına kaptanlık pazubandı ile çıkması oldu. Saraçoğlu tribünlerinin sevgilisi namı diğer Kadıköy Boğası serhat akın, uzun bir süre Fenerbahçe’de top koşturmuş ardından  RSC Anderlechtz takımına transfer olmuş oradan da Türkiye’de Kocaelispor’a gelmişti. Devre arası transfer döneminde yeşil-beyazlı formayı yarım sezonluk sırtına geçiren ve bekleneni veremeyen Serhat, Fenerbahçe önünde son maç için umut verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri