Kaçırdığı Kızın Yakınları Tarafından Öldürüldü

Kağıthane’de kaçırdığı kızla düğün fotoğrafı çektirmek için gittikleri fotoğrafçıda, gelinin yakınları tarafından silahlı saldırıya uğrayan damat ve bir yakını hayatını kaybetti. Olayda damadın 3 yakını ile olay sırasında...

Kağıthane’de kaçırdığı kızla düğün fotoğrafı çektirmek için gittikleri fotoğrafçıda, gelinin yakınları tarafından silahlı saldırıya uğrayan damat ve bir yakını hayatını kaybetti. Olayda damadın 3 yakını ile olay sırasında caddeden geçen bir kadın da yaralandı. Olayı gerçekleştiren kızın yakınları, gelini alarak olay yerinden kaçtı.

Olay 20.00 sıralarında Çeliktepe Mahallesi İsmet paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Erkan Bayat, kaçırdığı Şehriban Icıl ile düğün fotoğrafı çektirmek için akrabalarıyla birlikte bir fotoğrafçıya gitti. Fotoğraf çektirdikleri sırada fotoğrafçıya gelen Şehriban Icıl’ın yakınları, Icıl’ı alıp gitmek istedi. Erkan Bayat’ın, gelinin yakınlarının içeri girmelerine izin vermemesi üzerine iki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gelinin yakınları yanlarında bulunan silah ya da silahlarla damat ve yakınlarına kurşun yağdırdı. Olayda damat Erkan Bayat ile akrabaları Celal Bayat, Salih Bayat, Şemsettin Bayat, Muhammed Bayat ile o sırada cadde üzerinde yürüyen Elmas Yılmaz yaralandı. Gelinin yakınları olayın ardından Şehriban Icıl’ı alarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan damat Erkan Bayat ve akrabası Celal Bayat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde delil topladı.

Olaydan hemen sonra olay yerine gelen Hasan Sayar isimli görgü tanığı, “Gelin buraya geliyor fotoğraf çektirmek için. Damat da gelini almak için geliyor, düğüne götürmek için. Gelinin ağabeyleri geliyor içeri girmek istiyorlar ama damadın yakınları izin vermiyor. Onlar da silahı çekiyor tek tek vuruyor. 5 kişi yaralandı. Bir tanesinin durumu zaten çok ağırdı. Gelinde bir şey yok. Gelini alıp gidiyor abisi. Damat da yaralı. Gelin tarafı damat tarafını vuruyor. Yani gelin tarafı kızı götürmek istiyor onlar da izin vermiyor. Silahı çekip sonra gelini alıp gidiyorlar.” dedi.

Olayla ilgini soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri