Kaçan Kurbanlık Tosun Sahiplerini 2 Saat Peşinden Koşturdu

Sivas’ta kesilmek üzere beklerken zincirini kopararak kaçan kurbanlık tosun sahiplerine zor anlar yaşattı. 2 saat sahiplerini peşinden koşturan ve bir elektronik mağazasının da camlarını kıran tosun, ekiplerin attığı uyuşturucu iğne sonrası...

Sivas’ta kesilmek üzere beklerken zincirini kopararak kaçan kurbanlık tosun sahiplerine zor anlar yaşattı. 2 saat sahiplerini peşinden koşturan ve bir elektronik mağazasının da camlarını kıran tosun, ekiplerin attığı uyuşturucu iğne sonrası okul bahçesinde yakalanarak kesilebildi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Ata Sanayii’nde kurban kesmek üzere hayvanı dükkâna bağlayan sahipleri, kurbanın zinciri kopararak kaçmasıyla birlikte takip etmeye başladı. En son Pulur Mahallesi'ne gelen tosun, bir elektronik mağazasının da camlarını kırdı. Ekiplerin gelmesiyle Kongre Lisesi bahçesine giren kurbanlık tosuna birkaç el uyuşturucu iğne atıldı. Buna rağmen direnen tosun, daha sonra uyuşturucunun da etkisiyle yakalandı. Okulun bahçesine getirilen traktörün vinciyle havaya kaldırılan tosun, burada tekbirlerle kesildi.

Hisse sahiplerinden Yılmaz Coşkun, dükkâna bağladıkları tosunun zincirini kopararak kaçtığını söyledi. Belediyeden ekiplerin gelmesiyle iğneyle yakalayarak kestiklerini anlatan Coşkun, "2 saattir uğraşıyoruz, maraton gibi koştuk peşinden. Bizim dükkâna da zarar verdi. Burada bir esnafın dükkânının camlarını da kırdı." dedi.

Olayda yaralanan olmaması ise sevindirdi. Bu arada camı kırılan dükkân sahibi ile kurbanın sahipleri arasında bir süre tartışma yaşandı. Kurbanlık tosun, traktörün vinciyle yüzülmek üzere götürüldü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri