Kaçak Yakıt Kullanan Otobüs Bağlandı, Yolcular Mağdur Oldu

Özel bir firmaya ait şehirlerarası yolcu otobüsünün şoförü araçta kaçak mazot kullandığı gerekçesi ile gözaltına alındı. Bağlanan aracın yolcuları mağdur oldu. Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uygulamada kaçak mazot...

Özel bir firmaya ait şehirlerarası yolcu otobüsünün şoförü araçta kaçak mazot kullandığı gerekçesi ile gözaltına alındı. Bağlanan aracın yolcuları mağdur oldu.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uygulamada kaçak mazot kullandığı tespit edilen 42 GN 544 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü gözaltına alındı. Bağlanan araçta mağdur olduklarını söyleyen yolcular, aracın 45 kişilik olduğunu fakat 54 kişiye bilet satıldığını, bundan dolayı da ara koridorda ve bagajda bile yolcuların taşındığını öne sürdü.

Böbrek hastası olduğunu belirten bir yolcu, bu durumdan dolayı mağdur olduğunu ifade etti. Başka bir yolcu ise aracın içerisinde yaşlıların, hamilelerin ve çocukların olduğunu söyleyerek, ''Hangi hakla bizi mağdur ediyorlar?'' diyerek adeta isyan etti. Aracın gecikmeli hareket ettiğini belirten yolcu, ''Perişanız. Aldı, attılar bizi dışarı. Gidin ne haliniz varsa görün dediler. Bu nasıl bir firma bilmiyoruz ki. Savcıdan da şikayetçiyiz. Hangi hakla bu kadar insanı bırakıyor buraya.'' şeklinde tepkisini dile getirdi.

Yaşlı bir yolcu ise ''Saat 12'ye gelmiş, perişanız yani. Ne yapalım çare yok, bir şey yok, yardım yok hepsi hakarettir. Bize hakaret olmuştur.'' dedi. Yolcu Eyüp Kayalı ise araçta kaçak mazot kullanıldığından dolayı bağlandığını ifade ederek, ''Görevliler bizi mağdur etti. Savcı bizi zor durumda bıraktı. Bu insanların hepsini buraya gönderdi. Halbuki ceza yazabilirdi otobüse.'' ifadelerini kullandı.

3 çocuğu ile seyahat eden bir anne de şunları söyledi: ''3'ten beri buradayız. Çoluk çocuk perişan olduk. Çok zor durumdayız. Daha ne diyebilirim ki.'' Öte yandan yolcular, firmadan şikayetçi olacaklarını belirtti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri