Kabze: İlk 10 sürpriz olmaz

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'da forma giyen Hasan Kabze, "Ligin ikinci yarısında iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Hasan Kabze: İkinci yarıda  daha iyi olacağız. Hleb gerçekten çok iyi bir insan. Umuyor ve inanıyorum ki takıma faydası çok olacak. Üç sene Belarus'da forma giydim. Hleb de Belarus vatandaşı olduğu için kendisiyle iyi bir iletişimimiz var Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'da forma giyen Hasan Kabze, "Ligin ikinci yarısında iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımının Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampında  açıklama yapan Kabze, teknik direktör değişikliğinin ardından kazanılan 4 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Deplasman maçlarında kazanma ve puan alma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Kabze, "Teknik direktör değişikliğinden sonra alınan 4 puan bizim için çok önemliydi. Kayserispor deplasmanında 0-0'lık sonuçla alınan beraberlik ve sahamızda 4-1 kazandığımız Eskişehirspor maçları teknik direktör değişikliği sonrasında iyi bir başlangıç oldu. Takım olarak çok özveriyle çalışıyoruz. Bu şekilde devam edersek, ligin ikinci yarısında iyi işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

PERFORMANSINDAN MEMNUN

Hasan Kabze, bu sezon forvet bölgesinde değil, daha çok sol kanatta görev aldığını, ligin ilk yarısı itibariyle de kendi performansını beğendiğini belirtti. İlk yarıda fazla forma şansı bulamamasına karşın 3 gol attığını hatırlatan Kabze, "Yeri geliyor forvet arkasında, yeri geliyor sağ kanatta görev alıyorum. Attığım 3 gol fena bir rakam değil çünkü ilk yarıda fazla forma şansı bulamıyordum. İyi çalışarak formama tekrar kavuştum. Şu an performans olarak iyi seviyedeyim. Umuyorum ki ikinci yarıda da bunu sürdürüp takımıma daha fazla katkı sağlarım" ifadesini kullandı.

"LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

Yapılan transferlerle daha da iyi bir takım haline geldiklerinin altını çizen Kabze, şöyle devam etti: "Yeni arkadaşlarımız bize güç katacaktır. Özveriyle çalışmanın karşılığını alacağımıza inanıyorum. Kondisyon anlamında çok iyi seviyedeyiz. Antalya kampında yaptığımız hazırlık maçlarıyla bunu ikinci yarıya taşımaya çalışıyoruz. Torku Konyaspor olarak asıl hedefimiz ligde kalabilmek. Çünkü Spor Toto Süper Lig'e yeni çıkan takımlar için önemli olan kalıcılığı sağlayabilmek. Yine de ilk 10'a girersek sürpriz olmaz."

 "TAKIMDAKİ ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE"

Hasan Kabze, takım içindeki arkadaşlığın çok üst düzeyde olduğunu, bunun da beraberinde başarıyı getireceğini söyledi. Takıma Aleksander Hleb gibi kariyeri başarılarla dolu isimlerin de katıldığını hatırlatan Kabze, "Hleb gerçekten çok iyi bir insan. Umuyor ve inanıyorum ki takıma faydası çok olacak. Üç sene Belarus'da forma giydim. Hleb de Belarus vatandaşı olduğu için kendisiyle iyi bir iletişimimiz var. Bu takıma kim gelirse gelsin yabancılık çekmez. Çünkü herkes birbirini seviyor ve sayıyor. Yeni arkadaşlarımızın uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum" diye konuştu.
Torku Konyaspor taraftarlarına ilk yarı boyunca kendilerine gösterdiği destek nedeniyle teşekkür eden Kabze, sözlerini şöyle tamamladı: "Taraftarlarımız ligin ilk yarısındaki her maçta bize çok destek oldular. Sahamızdaki maçlar olsun, deplasmandaki maçlar olsun hep güç verdiler. Taraftarlar bir takımın meyvesidir. Meyve olmadan futboldan zevk alamazsınız. Bugüne kadar gösterdikleri desteği ikinci yarıda da sürdürmelerini rica ediyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısında o desteğe çok daha fazla ihtiyacımız olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri