Kabus sezonun son 90 dakikası

Atiker Konyaspor ligde kalmayı 33. haftada garantilediği 2017-2018 sezonunun son 90 dakikasına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı Ali Palabıyık yönetecek

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 34. Ve son haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadyumunda  Saat 19.00’da başlayacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Yaşar Kemal Uğurlu.

KABUS SEZON SONA ERİYOR

Beşiktaş karşısında kazanılan Süper Kupa ile başlayan 2017-2018 sezonu Konyaspor için kabus gibi devam etti. Beş maçlık seyirci cezası, yönetimsel hatalar, Avrupa’dan son saniye golü ile elenme gibi bir sürü talihsizlik yaşayan Konyaspor 33. Hafta sonuna kadar  ligde kalma mücadelesi verdi. Taraftarın adeta işkence gördüğü sezon Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-2 yenmesiyle sona erdi. Bu sonuç Konyaspor’un ligde kalmasını sağladı. Bu sonuçla Konyaspor ligde kalmayı garantiledi.  Yeşil-beyazlı ekip bugün sezonun 34.hafta ve son maçına çıkacak. Konyaspor bu maçta şampiyonluk şansı bulunan Fenerbahçe’ye konuk olacak.

GALİBİYETLE NOKTALAMAK İSTİYOR

Atiker Konyaspor  son maça rahat bir şekilde çıkacak. Geçtiğimiz hafta kümede kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak ligi galibiyetle noktalamak istiyor.  Beşiktaş –Osmanlıspor maçından Beşiktaş’ın kazanması dışında bir sonuç çıkmış olsaydı Atiker Konyaspor için Fenerbahçe maçı çok büyük önem taşıyacaktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak taraftarına 3 puanla veda etmek istiyor.      

SERKAN VE ETO’O KADRODA OLMAYACAK

Atiker Konyaspor’da Fenerbahçe karşısında sarı kart cezalısı Serkan Kırıntılı, izinli olan Samuel Eto’o ve sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Abdou Razack Traore, Petar Filipovic ve Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek. Ferhat Öztorun’un da bu maçta forma giymesi beklenmiyor.  başarılı sol bek oyuncusu sezonun bitimiyle birlikte ameliyat olacak.

KALEDE KİM OLACAK ?

Atiker Konyaspor’da kaleci Serkan Kırıntılı’nın cezası sebebiyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olması sebebiyle kalede kimin tercih edileceği merak ediliyor

Göztepe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kaleci Serkan Kırıntılı, sezonun son maçında forma giyemeyecek. Serkan’ın yokluğunda 1 numarada kimin oynayacağı merak ediliyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın, kalede Patrik Carlgren ya da Emrullah Şalk’ı tercih edecek. Süper Lig’de şu ana kadar oynanan 33 maçın tamamında Serkan Kırıntılı forma giymişti. Kupada çeyrek finalde oynanan Galatasaray maçlarında İsveçli eldiven Patrik Carlgren formasını sırtına geçirmişti. Konyaspor için prestij sınavı olacak Fenerbahçe maçında forma giyecek kaleci ligde siftah yapmış olacak.  

DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF

Bu sezon çok kötü bir performans ortaya koyan Atiker Konyaspor’un deplasman karnesi de zayıf. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 11 yenilgi alarak kötü bir performansa imza attı.  Atiker Konyaspor Fenerbahçe’yi deplasmanda bir kez yendi. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri