Kaan Üniversite'de

Ligin zirvesinde yoluna devam eden Torku Selçuk Üniversitesi, savunmasına takviye yaptı.

Ligin zirvesinde yoluna devam eden Torku Selçuk Üniversitesi, savunmasına takviye yaptı. Sarı-mavililer, Trabzonspor’dan Fahri Kaan Üner ile prensipte anlaştı. Temsilcimiz Play-offlar öncesi de yabancı transferi yapacak

Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve 15. haftası geride kalan ligde averajla lider durumda bulunan Torku Selçuk Üniversitespor’da hafta sonu iç sahada oynanacak Darüşşafaka maçı hazırlıkları sürüyor. Final Gençlik yenilgisi ile moral kaybeden ancak liderliğini sürdürmesi ile teselli bulan Selçuk Üniversitesi, evinde kazanmanın ve kendisini yakından takip eden rakibi  Darüşşafaka ile arayı açmanın hesaplarını yapıyor.

Sezon başından beri savunmada zaman zaman sıkıntı yaşayan ve bu mevkiyi güçlendirmek isteyen sarı-mavililer, Trabzonspor’da forma giyen Fahri Kaan Üner ile prensipte anlaşmaya vardı. Yönetim bu transferle Orçun’un yükünü azalatmak ve takımın savunma direncini artırmayı amaçlıyor. Bugün Konya’ya gelmesi beklenen Kaan Üner’in imza sonrasında takımla çalışmaya çıkması bekleniyor.

Kaan Üner’in de kadroya dahil edilmesiyle birlikte yerli oyuncu transferini kapatacak olan Torku Selçuk Üniversitespor, play-off maçları öncesinde 5 numara mevkisi için yabancı oyuncu transferi yapmayı düşünüyor. Ligde geçen hafta deplasmanda Final Gençlikspor’a yenilen ve yenilgi sayısını 3’e çıkartan sarı-mavililer, buna karşın 27 puan ve averajla Uşak Üniversitespor ve Maliye’nin önünde zirvedeki yerini koruyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri