K. Engellilergücü’nden Tabak’a ziyaret

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan ve antrenör Seyit Karadağ Ampute futbol gönüllüsü Sincap AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tabak’ a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

“ALİ TABAK’ A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ziyarette Kulüp Başkanı İzzet Soydabircan,  yoğun iş temposuna rağmen kendilerini kabul ederek gösterdiği sıcak ilgi ve alaka nedeni ile Ali Tabak’ a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Tabak’ın iş hayatındaki başarılarının yanında sosyal sorumluluk farkındalığı ile ilgili özelliğinin de takdire şayan olduğunu, engellilerle ilgili yaptığı çeşitli etkinliklerle de örnek gösterildiğinin altını çizen Soydabircan, engellilere ve engelli sporlarına gösterdiği ilgi, alaka ile maddi ve manevi destekler için Tabak’ a teşekkür etti.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK.”

Sincap Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tabak’ da yaptığı konuşmada aynı zamanda bir engelli derneği olan Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüp bünyesinde bulunan Ampute Futbol Takımının maçlarını yakından takip ettiğini belirten Tabak,  Ampute Futbol Süper Liginde ilimizi temsil eden takımın maçları ve etkinliklerinin ulusal medyada özellikle de TRT’ de yayınlanmasının ilimiz için tanıtım ve marka değeri yönünden büyük kazanımlar sağladığını dile getirdi. Kulübün spor faaliyetleri vasıtası ile engelli bireyleri topluma kazandırdığını, sosyal hayata katılımlarını artırdığının altını çizen Tabak, bu insanlara sahip çıkılması ve destek verilmesi halinde çıtayı daha da yükselteceklerine inandığını, başarılı çalışmalarının da bunun kanıtı olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri