Jurassic Park 4 izle

Jurassic Park 4 izle

mek için sitemizde player’in oynat tuşuna basmanız yeterlidir. Başarısızlıkla sonuçlanan ve John Hammond tarafından yürütülen Jurassic Park denemesinin üzerinden tamtamına 22 sene geçmiştir. Bunlar Adası’nda bu kere tam kapasite ve donanım ile çalışan, güvenlikli, tam da Hammond’un hayal ettiği, düşlediği şekilde bir dinozor temalı park inşa edilir ve adı da Jurassic Park olarak belirlenir. Jurassic Park 4 izlemek için bizden başkasını tercih etmeyin! Çünkü haklı sebeplerimiz var. Tam 10 sene boyunca işler yolunca giderken bir gün aniden her şey tepetaklak olur. Zira her geçen gün parktaki turist ve ziyaretçi sayısı azalmaktadır. Parkın karanlık geleceğinin tekrar aydınlatılmasını amaçlayan şirket parkta küçük çapta radikal yenilikler yapar.

mek istiyorsanız doğru adrese geldiniz demektir. Zira piyasadaki filmler ilk bizim sitemizde yayınlanmaktadır. Jurassic Parkta devrim niteliğinde bir yenilik yapıp, parkı eski ve şaşalı günlerine geri döndürmek isteyen şirket yeni bir dinozor türü yaratır laboratuar ortamında. Bilimsel açıdan zararsız ve çığır açıcı gibi görünen bu deney sonucunda adaya yıkım ve felaket gelecektir. Adadaki tüm insanların hayatı artık tehlikededir. Jurassic World izleyerek sizde bu heyecanı kalbinizde yaşayabilirsiniz. Bilim adamları tarafından adayı tekrar eski parlak günlerine döndürmek maksadıyla çılgına bir fikir olarak ortaya atıla deney hakkında bilinmeyen bir şey vardır o da: adadaki herkesin sonu bu çılgın deney yüzünden gelecektir.

Jurassic park 4 türkçe dublaj izlemek istiyorsanız gelmeniz gereken tek adres burası! Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu serilerinden biri olarak gösterilen bu devasa proje milyonlara mal olmuş durumda. Ancak filmin kendini katlayıp yatırımcısına kar getireceği aşikar. Bu devasa projenin yönetmenlik koltuğunda ise Jurassic Park serisinin son filmi olan Safety Not Guaranteed bölümünün yönetmeni olan usta ve başarılı yönetmen Colin Trevorrow oturacak. Konusu ve kurgusu hakkında çok fazla detay verilmeyen için şu an bu bilgiler mevcut. Bu proje için 4 farklı senarist ile anlaşılmış.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri