Jonsson çok mutlu

Atiker Konyaspor’un Kayserispor’u 2-0 yendiği maçta takımının 2.golünü atan Jens Jonsson, Kayseri maçından galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek gol attığı için ayrıca daha çok sevinçli olduğunu açıkladı

Spor Toto Süper Lig’in 6.hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor, Kayserispor’u 2-0 yendi. Kayserispor karşısında takımın ikinci golünü kaydeden Jens Jonsson, sezon başından bu yana her hafta yükselen bir performansa sahip olduklarını ve bunu da galip gelerek devam ettirdiklerini söyledi.

ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

“Çok iyi mücadele ettik ve bu mücadelemizin karşılığını da aldığımıza inanıyorum” sözleriyle değerlendirmesine başlayan Jens Jonsson, “İyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğumuzu bu maçta bir kez daha gösterdik. Sezon başından bu yana oynadığımız her maçı kazanabilecek durumdaydık. Ama anlık hatalarla puanlar kaybettik. Bu maçta saha içerisinde kontrol tamamen bizdeydi. Goller bulduk. Üstünlüğümüzü maç boyunca devam ettirdik ve önemli bir galibiyet aldık. Oyun ve mücadele anlamındaki çıkışımızı bu maçla devam ettirdik. Mutluyuz. Gol attığım için ayrıca mutluyum. İşimiz bitmiş değil. Daha oynayacağımız birbirinden zorlu ve önemli maçlar bizi bekliyor. Amacımız Atiker Konyaspor’u sıralama olarak en iyi yerde tutmak. Bunun için çalışıyoruz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KONTROLLÜ OLMAYA ÇALIŞTIK

Atiker Konyaspor'un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner de Kayserispor galibiyetini değerlendirdi. Ömer Ali Şahiner, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Deplasmanda kazanmak çok güzel oldu. Geçen sezon deplasmanda istediğimiz sonuçları alamamıştık ve  toplam iki deplasman galibiyetimiz vardı. Şimdi 6.haftada iki deplasman galibiyetimiz var. Umarım bu şekilde devam eder. Maçın genelinde kontrollü olmaya çalıştık. Kayserispor, etkili oyuncuları olan, güçlü bir takım. Bu anlamda hem orta sahayı ve savunmayı iyi kapattık. Rakibe çok pozisyon vermeden çok güzel bir galibiyet aldık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizleri Kayseri’ye gelerek destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

GEÇEN HAFTA YENİLGİYİ HAK ETMEMİŞTİK

Atiker Konyaspor Takım Kaptanı Selim Ay ise maç sonrası açıklamalarda bulunarak Kayseri maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Selim Ay, “Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. O maçtan sonra böyle oynadığımız sürece her takımı yeneceğimizi birbirimize söylüyorduk. Nitekim bunu da bu maçla göstermiş olduk. Kayserispor ligin iyi takımlarından. Kendi sahalarında etkili oynuyorlar. Ama biz buna izin vermedik. Oyunun her alanında rakibi iyi kapattık, pozisyon vermedik. Bulduğumuz pozisyonlardan ikisini değerlendirip soyunma odasına önde girdik. İkinci yarıda sakin kaldık, skor avantajımızı iyi kullandık. Goller bulabilirdik. Ama olmadı. Çok önemli bir deplasmandan galibiyetle döndük. Mutluyuz. Biz böyle oynayalım yenemeyeceğimiz takım yok. Yolumuza devam ediyoruz. Her haftayı ayrı ayrı düşünüyoruz. Önce Y.Amasyaspor ZTK maçı, ardından Göztepe ile deplasmanda lig maçına çıkacağız. Her maçta olduğu gibi bu maçlarda da düşüncemiz tabiki de kazanmak” diye konuştu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Selim Ay, taraftarlara da teşekkür ederek, “Onlar içeride-dışarıda oynadığımız tüm maçlarda en büyük destekçilerimiz. Kayserispor maçında da tribünleri doldurarak bizi susmadan desteklediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz onlarla birlikte önemli bir gücüz. Aldığımız bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Bundan sonra da bizi destekleyeceklerine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri