Joe Biden, Yanlış Kişiyi Arayarak Seçim Zaferini Kutladı

Kırdığı potlarla sık sık gündeme gelen ABD Başkan yardımcısı Joe Biden, bu sefer de belediye başkanlığını kazanan bir Demokrat Partiliyi kutlamak isterken yanlış bir kişiyi arayarak seçim zaferini tebrik etti.

Kırdığı potlarla sık sık gündeme gelen ABD Başkan yardımcısı Joe Biden, bu sefer de belediye başkanlığını kazanan bir Demokrat Partiliyi kutlamak isterken yanlış bir kişiyi arayarak seçim zaferini tebrik etti.

Salı akşamı evinde oturan Marty Walsh, çalan cep telefonuna cevap verdi. Karşıdaki ses, "Marty, sıkı bir adamsın! Ve başardın, tebrikler!" diyerek yüksek sesle Walsh’ı kutladı. Walsh, arayan kişinin tebrik ifadelerinden sonra kendini Joe Biden olarak tanıttığını söyledi.

Salı akşamı ara seçim sonuçlarını eşi ile birlikte evinde izlediği sırada gizli bir numaradan arandığını belirten Walsh, "Telefona cevap verdim. Operatör bana Beyaz Saray’dan aradığını ve Başkan Barack Obama’nın kendisi ile konuşacağını söyledi. Telefondaki kişiye benim belediye başkanlığını kazanan Marty Walsh olmadığımı ve telefonun da aranan kişiye ait olmadığını söyledim. Daha sonra telefonu kapattım ve ümit ederim Beyaz Saray doğru numarayı bulabilmiştir." dedi.

Beyaz Saray’dan gelen telefondan 10 dakika kadar sonra Washington D.C’nin alan kodu 202 ile başlayan bir numaradan arandığını söyleyen Walsh, bu defa hatta Joe Biden’ın olduğunu ifade etti. Marty Walsh, Biden kendisini tebrik ettikten sonra Başkan Yardımcısı'na belediye başkanlığını kazanan amcası Marty Walsh’ın telefon numarasını verdiğini dile getirdi. Walsh, "Sayın Biden’a, ‘Aradığınız için teşekkür ederim ancak siz yanlış Marty Walsh’ı aradınız’ dedim." diye konuştu.

Marty Walsh’ı belediye başkanlığı seçimi sonuçları nedeniyle arayanlar sadece Başkan Yardımcısı Biden ve Beyaz Saray ile sınırlı değil. Walsh, seçim sonuçlarından dolayı kendisini kutlamak için Minneapolis belediye başkanı ile Demokrat Ulusal Komitesi (DNC- Demokrat Parti) Başkanı Debbie Wasserman Schultz’un da aradığını söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri