Jirinovski’den Obama’ya: Karını Boşa, Yüzün Kırışmış, Kötü Görünüyorsun

Rusya aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski, ABD Başkanı Barack Obama’ya seslenerek karısı Michelle Obama’yı bir an önce boşamasını önerdi.

Rusya aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski, ABD Başkanı Barack Obama’ya seslenerek karısı Michelle Obama’yı bir an önce boşamasını önerdi. Rus politikacının iddiasına göre, Obama’nın ülkeyi yönetmesine karısı engel oluyor.

Moskova’da gazetecilere konuşan Jirinovski, Obama’nın karısı yüzünden son zamanlarda kötü göründüğünü iddia etti. Rus politikacı, “Obama’nın dış görünüşüne bakınız, çok değişmiş, benzi sararmış. Yüzünde kırışıkların sayısı çoğalmış. Michelle suçlu. Karısı bu duruma getirdi. Clinton’u Monica bitirdi, burada da ise karısı söz konusu. Büyük ülkelerin devlet liderleri tabii ki karısız olmamalı.” şeklinde konuştu.

Jirinovski önersiyle ilgili Obama’ya mektup yazacağını anlatarak, “Karısı ona ülkeyi yönetmekte engel oluyor. Obama dünyayı yönetiyor, karısı ise boş şeylerle uğraşıyor. Bıktırdı. Beşinci yıl oluyor, Obama dayanamadı. Saçları bembeyaz olmuş. Karısından bir an önce kurtulması için Obama’ya mektup göndereceğim.” dedi.

Obama’ya konuyla ilgili yardım edecekleri vaadinde bulunan Jirinovski, “Michelle ondan uzak dursun, Obama’nın ise geriye kalan yıllarında çalışması lazım. Biz Berlusconi’yi bu kadın hesaplaşmalarından kurtardık. Şimdi de Obama’ya yardım etmek zorundayız.” dedi.

2013 yılında mal beyannamesinde karısının üzerindeki mal ve gelirleriyle ilgili bilgi sunmadığı gerekçesiyle Rus basını, Jirinovski’nin boşandığını iddia etmişti. Bunun üzerine Jirinovski, “Hiç bir zaman boşanmadık. Çünkü 1996 yılında kilisede dini nikah yaptırdık. Halen bu nikahla yaşıyoruz.” şeklinde cevap vermişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri