Jandarmadan Kaçak Sigara Ve Hap Operasyonu

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonda 170 paket kaçak sigara ve yaklaşık 400 adet cinsel uyarıcı hap, cinsel gücü artırıcı çikolata ve kahve ele geçirdi.Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları...

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonda 170 paket kaçak sigara ve yaklaşık 400 adet cinsel uyarıcı hap, cinsel gücü artırıcı çikolata ve kahve ele geçirdi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde Yerköy ilçesine bağlı Saray köyünde Y.T. isimli şüphelinin iş yerinde kaçak sigara ve cinsel uyarıcı hap olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, Y.T. isimli şüphelinin iş yerine düzenledikleri operasyonda 170 paket kaçak sigara ve yaklaşık 400 adet cinsel uyarıcı hap, cinsel gücü artırıcı çikolata ve kahve ele geçirdi. Kaçak sigara ve haplara, imha etmek üzere el koyan jandarma ekipleri, Y.T. isimli şüpheliyi göz altına aldı. Y.T. isimli şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri