Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na Taciz Ateşi

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, dün (13 Ekim) Tunceli merkez Geyiksuyu Köyü mülkî sınırları içerisinde konuşlu Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açıldığı bildirildi.Genelkurmay...

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, dün (13 Ekim) Tunceli merkez Geyiksuyu Köyü mülkî sınırları içerisinde konuşlu Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açıldığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, askeri unsurlar tarafından, açılan taciz ateşine anında en ağır şekilde karşılık verilmesi üzerine, taciz ateşinin kesildiği ifade edildi. Yine aynı gün Hakkari Yüksekova’da teröristler tarafından Dağlıca Üs Bölgesine birkaç noktadan uzun namlulu silahlar ile yoğun şekilde taciz ateşi açıldığı; teröristlere mevcut ateş destek vasıtaları ile derhal karşılık verilerek, teröristlerin susturulduğu kaydedildi.

HAKKARİ BÖLGE SORUMLUSU OLAN YARALI TERÖRİST TESLİM ALINDI

Açıklamada, 12 Ekim günü sabaha karşı 04.00 sıralarında ise bölücü terör örgütünün Hakkâri bölge sorumlusu olan bir teröristin Şanlıurfa Suruç Mürşitpınar Sınır Kapısından yaralı olarak teslim alındığı, Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde, Diyarbakır Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

OKULUN CAMLARI KIRILDI, DİREKTEKİ TÜRK BAYRAĞI YAKILDI

Genelkurmay, 12 Ekim günü de yüzleri kapalı 20 kişilik bir grup tarafından, Şırnak Silopi İlçe merkezinde bulunan Selahattin Eyyubi Ortaokulu’na yapılan taşlı saldırı sonucu okulun camlarının kırıldığı duyuruldu.

Kimliği belirlenen iki kişi tarafından 11 Ekim günü Ağrı Taşlıçay Hürriyet Mahallesi İmam Hatip Lisesinde, bayrak direğinde bulunan Türk Bayrağı’nın indirilerek yakıldığı aktarıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri