İzzet Arabacı dünya üçüncüsü oldu

Konya İl Özel İdaresi Kick Boksçusu İzzet Arabacı, üçüncülükle döndüğü Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası sonrasında Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgini ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konya İl Özel İdaresi Kick Boksçusu İzzet Arabacı, üçüncülükle döndüğü Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası sonrasında Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası, 08-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde gerçekleştirildi. Full Contact, Light Contact ve Semi Contact branşlarında yapılan şampiyonaya Full Contact 67 kiloda katılan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu İzzet Arabacı, Dünya üçüncüsü olarak yurda döndü.

Kick Boks Antrenörü Mehmet Güçlü, Antrenör Yardımcısı Bekir Tekin, İl Özel İdare Spor Kulübü’nün kick boksçusu Hatice Coşkun ile birlikte Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin’i ziyaret eden İzzet Arabacı, “Hocamın sayesinde buralara kadar geldim. Şartlar nedeniyle fazla çalışamama rağmen aldığım dünya üçüncülüğünden memnunum. Hedefimi bundan sonra daha da büyüterek, Dünya Şampiyonluğu için mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

Türkiye genelinde 47 sporcunun katıldığı Şampiyonada Konya’yı yalnız İzzet Arabacı’nın temsil ettiğini belirten Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü ve Kick Boks İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceleri olan İzzet’in ilk kez katıldığı Dünya Şampiyonası’nda kategorisinde aldığı üçüncülüğün önemli bir başarı olduğunu kaydetti. İzzet’in gençlerde milli takıma girdiğinde daha üstün başarılar elde edeciğine işaret eden Güçlü, “Konya’da kick boks yapan 500 civarındaki sporcunun 250’si bizde ve hepsi de gelecek vaad ediyor” diye konuştu.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü olarak Dünya Şampiyonası’nda önemli bir derece almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, “Hocamız sizin gibi başarılı arkadaşlar yetiştiriyor. Siz de uluslar arası müsabakalarda ve ülke genelinde yapılan turnuvalarda yüzümüzü güldürüyorsunuz” diyerek, sporcularına yapacakları desteğin bundan sonra daha da artacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri