İznik Gölü'nde Kaybolan 2 Gencin De Cesedine Ulaşıldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde deniz bisikleti ile İznik Gölü'ne açılan ve bir daha haber alınamayan gençlerden 18 yaşındaki Murat Şeker’in de cesedine ulaşıldı.     Önceki gece yaşanan olayda, İznik Gölü kıyısına...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde deniz bisikleti ile İznik Gölü'ne açılan ve bir daha haber alınamayan gençlerden 18 yaşındaki Murat Şeker’in de cesedine ulaşıldı.

    Önceki gece yaşanan olayda, İznik Gölü kıyısına giderek deniz bisikleti ile göle açılan 5 arkadaştan Çetin Özdemir (22), Hasan Yesin (21) ve Samet Dönmez (25) geri dönmüş, Murat Şeker (18), Kadir Baki Mutlu ise kaybolmuştu. 2 gündür Jandarma ve AFAD kurtarma ekipleri tarafından süren aramalara helikopter de katıldı.

Çalışmalar sonucunda, öğle saatlerinde Kadir Baki Mutlu'nun cesedine ulaşıldı. Göle açıldıkları iskelenin 1,5 kilometre uzağında bulunan ceset, morga kaldırıldı.

    Aramaları sürdüren ekipler, saat 17 sıralarında Murat Şeker’inde cesedine ulaştı. İskeleye yakın bir alanda bulunan ceset, morga kaldırılırken, sahilde bekleyen ailesi de sinir krizleri geçirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri