İzmir'in İlk Hacı Kafilesi Geldi

İzmir'in ilk hacı kafilesi Adnan Menderes Havalimanı'na indi, çok sayıda vatandaş yakınlarını karşılamaya geldi. Karşılama esnasında duygu dolu anlar yaşandı. Alkışlarla karşılanan ilk hacılardan Akgün Kavakoğlu, “Çok güzel bir...

İzmir'in ilk hacı kafilesi Adnan Menderes Havalimanı'na indi, çok sayıda vatandaş yakınlarını karşılamaya geldi. Karşılama esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

Alkışlarla karşılanan ilk hacılardan Akgün Kavakoğlu, “Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Mübarek yerleri görmek çok güzel. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Çok beklediğini ve çok gözyaşı döktüğünü söyleyen Ayşe Şen, kutsal toprakların çok güzel olduğunu, duygularını anlatamadığını ifade etti. Yakınlarına sarılarak gözyaşı döken Şükrü Fevziye Taner çifti, "Şükür Elhamdülillah, Allah herkese nasip etsin. Gitmek görmek lazım, bu duygu anlatılmaz yaşanır. İnşallah herkes gider oralara." diye konuştu.

Burada konuşan İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, “İzmir'de hacca giden kardeşlerimizi onları karşılamak için buradayız. 190 hacı ay sonuna kadar gelecek.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri