İzmir’de Altayla son 90

Konyaspor, Bank Asya’da bu sezonun son maçında Altay’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak

Konyaspor, lig perdesini bugün İzmir deplasmanında kendisi gibi Play-Off’a kalan Altay ile oynayacak. Alsancak stadındaki maç saat 15.00’de başlayacak ve Mürüvvet Sezer düdük çalacak. Konyaspor’da, prestij niteliğindeki maçın Konya’daki hazırlıkları önceki gün yapılan taktik antrenmanıyla tamamlandı. Antrenörler Tacettin Doğan ve Erol Mıngır yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, Ankara’da tedavi gören kaptan Tayfun ile İstanbul’da bulunan futbolcular katılmadı. Top tekniğine dayalı pas çalışması ve taktik çalışmasıyla devam eden antrenman, kaleciler Eray ve Nazmi’nin koruduğu kalelere yapılan şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

İZMİR KAFİLESİ KAMPA GİRDİ
Kartallar, dün sabah kahvaltısı sonrası karayoluyla İzmir’e giderek Ontur otelde kampa girdiler. Yeşil-beyazlı takımda Altay maçının hazırlığı dün öğleden sonra yapılan ter antrenmanıyla tamamlandı. Konyaspor’un İzmir kafilesinde yönetici olarak Selçuk Buğdaycı, antrenör Erol Mıngır ve şu futbolcular yer aldı. Eray, Nazmi, Ramazan, Serhat, Umut, Dursun, Ali Dere, Koray, Feyyaz, Niyazi, Selim, Yusuf, Muhammet, Uğur Akdemir, Oğuz, Nazmi, Ferdi. Bu arada, İstanbul Silivri’de kampa giren A takım ise dün ilk çalışmasını yaptı. As takımla birlikte İstanbul’da bulunan teknik direktör Ziya Doğan dün akşam saatlerinde uçakla İzmir’e geçerek takıma katıldı. Konya’da kalan antrenör Tacettin Doğan ise, dün sabah uçağıyla İstanbul’a gitti ve görevi Ziya Doğan’dan devraldı. İstanbul’daki takım bugün Tacettin Doğan yönetiminde çalışacak ve Altay maçının ardından bazı futbolcular Konya’ya dönerken, bazıları da İstanbul’a geçerek kampa katılacaklar.
İLK 11’DE DEĞİŞİK İSİMLER
Konyaspor, bugün Altay karşısında genelde genç bir kadro ile mücadele edecek. Genç futbolcuların kendilerini gösterme açısından Altay maçının kendileri için bir şans olduğunu belirten yönetici ve teknik adamlar, Altay karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını, bununda 3 puan olabileceğini söylediler.  Kartal’da, sakat olan Tayfun ve sarı kart cezalısı Ömer ve Erdal bugün forma giyemeyecekler. Konyaspor’un Altay karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkması beklenmekte: Eray- Uğur Akdemir, Serhat, Selim, Ramazan- Dursun, Yusuf, Feyyaz, Koray (Ali Dere)-Umut, Ferdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri