İzmir'de 2. Kent Expo Fuarı Çalışmalarına Hız Verildi

İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 16-19 Ekim 2014 arasında ikinci kez düzenlenecek olan 2. Kent Expo-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nın çalışmalarına hız verildi. Fuarın danışma kurulu, İZFAŞ Genel Müdürü...

İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 16-19 Ekim 2014 arasında ikinci kez düzenlenecek olan 2. Kent Expo-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nın çalışmalarına hız verildi. Fuarın danışma kurulu, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün evsahipliğinde toplandı. Toplantıya Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali Karaman, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hurşit Akdemir, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Muzaffer Tunçağ, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı A.Suphi Şahin ve Proje Uygulama Şube Müdürü Turan Dilek, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Avrasya Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Ali Günduru, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi İkinci Başkanı Elvin Sönmez Güler, İzmir Ticaret Odası Fuarlar Sorumlusu Paola Disidora ve İZFAŞ yetkilileri katıldı.

Toplantıya katılanlara destekleri için teşekkür eden Örs, sahada bu işin pratiğini yapan uzmanlarla birlikte yürümeyi arzu ettiklerini söyledi. Örs, “Kent ihtiyaçları konusunda kentin ve kentlinin hayatını kolaylaştıracak, geliştirecek, çağdaşlaştıracak yeni ürün ve hizmetlerin sunulması, tanıtılması, bunların yerel yönetimlerle birlikte hayata geçirilmesi konusunda işbirliği yapılmasını arzu ediyoruz. Kent Expo Fuarı ile bir zemin, bir platform oluşturma amacındayız.” dedi. Fuarın ekonomi ve ticari yönünün yanısıra sosyal ve kültürel yanını da çok önemsediklerini vurgulayan Örs, şunları kaydetti: “Bu nedenle Kent Expo Fuarı’nı, hem profesyonel alıcıya hem de halka açık olarak düzenliyoruz. Bu fuara özellikle yerel yönetimlerin katılımlarını bekliyoruz. Ayrıca yerel yönetimlere ürün ve hizmetlerini sunmak isteyen kuruluşları, yerel yönetimlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Kentin ve kentlinin gündeminde olan kentsel dönüşüm konusunu, fuarımızın ana teması yaparak bir kez daha gündeme taşımayı istiyoruz.”

2. Kent Expo, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No’lu Hol'de, profesyonel ve son tüketiciye açık düzenleniyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri