İyi yönetici yok

Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyasporda en büyük sıkıntının iyi yönetici gurubunun olmamasına dikkat çekerek, verdikleri desteğe rağmen, en büyük eleştiriyi de kendilerinin aldığını söyledi
Konyaspor’da yeni yönetimin oluşturulması ve ekonomik destek sağlanması konusunda, önceki gün Vali Osman Aydın başkanlığında yapılan toplantıda umutlar yeşerdi. Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Duvarcı’nın işleri nedeniyle toplantıya katılmamaları bu iki kuruluşunda Konyaspor’a ne kadara katkmı sağlayabileceği konusu askıda kaldı. Vilayette gerçekleştirilen, Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Merkez İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Belediyenin yeterli desteğine rağmen Konyaspor’un iyi yönetilemediğini söyledi. Aynı sözlere Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Özel İdare Genel sekreteri Mehmet Kaçmaz da katıldı.
AKYÜREK: HAKSIZCA ELEŞTİRİLİYORUZ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor’un iyi yönetilmediğini, yanlış transferlerle Konyaspor’un borç altına sokulduğunu belirterek Recep Konuk’un teklifine sıcak baktı ve Şirkete işlerlik getirilmesini ve hisselerinin satılmasıyla oluşacak sermaye’nin Konyaspor’u mali bunalımdan kurtaracağına inandığını söyledi. Akyürek, Konyaspor’da en büyük sıkıntının iyi bir yönetim gurubunun olmamasını göstererek, “Maalesef Konya’da çok iyi bir yönetici gurubu yok. Bu konuda büyük sıkıntı var. Akıllı, işi bilen ve sorumluluk sahibi olan bir yönetimle Konyaspor yeniden süper lige çıkar. Konyaspor’da hiçbir yöneticinin riski yok. Hiçbir yöneticinin de parası kalmaz. Dolayısıyla yeni bir mantığın gelişmesi lazım. Belediye olarak en büyük desteği biz veriyoruz, ama en büyük eleştiriyi de biz alıyoruz. Sürekli haksızlığa uğrayan da biziz. Şamar oğlanı gibi gelen vuruyor giden vuruyor. Bunu yanlış buluyorum. Bundan da rahatsızlık duyuyorum” dedi.
KONUK:HERKES DESTEK VERMELİ
Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, Konyaspor’a destek konusunda söz verdi  ve “Sonuna kadar Konyaspor’un yanındayız” dedi. Konuk, Konyaspor’un marka olduğunu, Konya’da kurumların başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere sahip çıkmasını, birlik ve beraberlik içerisinde verilecek çabanın sonuç getireceğini, birkaç kuruma göz dikmeden, genelinde kurumların yardımcı olmasını, söyledikten sonra, topun Sayın Akyürek’te olduğunu dile getirdi. Odaların yasal olarak Konyaspor’a destek olamayacağı, bu nedenle şirkete ortak olarak bunun gerçekleştirebileceklerini savunan Recep Konuk, kendilerinin 1 milyon TL ile bunu gerçekleştireceklerini, diğer odalarında bunu gerçekleştirmeleri gerektiğini dile getirdi.  Bu şehrin sahibinin belediyeler olduğunu, belediyelerinde bu konularda yalnız bırakılmayacağını, Konya’nın ve kurumların belediyenin yanında yer alması gerektiğini de savunan Konuk, Akyürek’in önderliğinde bunun üstesinden gelinebileceğinin de altını çizdi. Kurumların Konyaspor’a sahip çıkmasının şart olduğunu söyleyen Konuk, “Konyaspor’a kurumlardan birer temsilci vermek önemli, ama en önemlisi bu kurumların Konyaspor’a kaynak aktarmasıdır. Bunun için de sayın valimizin tavır koyması gerekir. Şekerspor olarak Konyaspor’a belediyeden sonra en büyük katkıyı biz vermişiz. Bundan sonra da vermeye devem edeceğiz” Konyaspor’un Konya için önemli bir kurum olduğunu söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri