İYİ Parti Konya il başkanlığı için 3 aday yarışacak 

İYİ Parti Konya İl başkanlık seçimi, 29 Ocak'ta yapılacak. 5 olan aday sayısı 3'e düştü. Yusuf İnanç ve Ahmet Kaygısız, yarıştan çekilerek, Dr. Rıdvan Peker'e destek olma kararı aldı.

İYİ Parti Konya İl başkanlık seçimi, 29 Ocak'ta yapılacak. 5 olan aday sayısı 3'e düştü. Yusuf İnanç ve Ahmet Kaygısız, yarıştan çekilerek, Dr. Rıdvan Peker'e destek olma kararı aldı. İl başkanlığı için yarışacak 3 aday ise Dr. Rıdvan Peker,  Ziraat Mühendisi Kadir Ulusoy ve iş insanı Nurdoğan Okur oldu. Kadir Ulusoy ve Nurdoğan Okur, adaylığını açıklarken, Dr. Rıdvan Peker ise adaylık açıklamasını Cumartesi günü yapacağını duyurdu. Adaylar, saha çalışmalarına başlarken, delegeler ziyaret ediliyor. İYİ Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla İYİ Parti'nin 29 Ocak'ta yapacağı il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ziraat Mühendisi Kadir Ulusoy, “Biz Türkiye'nin gidişatından memnun olmayan insanlarız.

O sebeple buradayız. Sadece kongredeki insanlara değil, İYİ Parti'deki gönüldaşlarıma sesleniyorum. Hepimiz bir dönüşümü istiyoruz. Biz şu anda hasbihal ediyoruz. AK Parti hükümeti artık ülkeyi yönetemiyor. Ceberrut bir zihniyete sahipler. Her şeye karar veren tek adam var ve bu adam hiçbir şeye yetişemiyor. Devletin kurumlarına başka bir kurum güvenmiyor. İhracatımız iyi diyorlar ama patlayan ithalattan kimse bahsetmiyor. Türkiye'de gerçek verilerle oynanarak Türkiye için alınacak tedbirlerin önüne geçiliyor. AK Parti iktidarı cehalletten besleniyor” dedi. Adaylığını açıklayan iş insanı Nurdoğan Okur ise şunları söyledi: “Partime hizmet etmek, Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakan ve partimizin de iktidara gelmesi için il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.”

Dr. Rıdvan Peker de “Çok güçlü bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Alanında yetkin isimlerle yola çıkıyoruz. Türkiye iyi olacak, Konya iyi olacak.

Tüm hemşehrilerimiz ve İYİ Parti ailesi aday tanıtım toplantımıza davetlidir” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri