İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu'ndan Merhaba'ya ziyaret

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, SorumluYazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve İstihbarat Şefi Emre Özgül hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Halid Şen, ayrıca İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na gazete ile ilgili de bilgiler verdi.

Merhaba Gazetesi'nin Konya'nın köklü gazetelerinden biri olduğunu duyduğunu söyleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, “Yerel bir medya kuruluşunun 52 yıl boyunca ilkeli bir şekilde ayakta kalabilmesi zorlu bir iştir” dedi. Gelinen nokta itibariyle medyada bir tekelleşmenin olduğunu, yerel medyanın öneminin daha da arttığının altını çizen Dervişoğlu, daha sonra şunları ifade etti: “Yerel medya, zorlu günlerden geçiyor. Yerel medyanın desteklenmesi gerekir. Merhaba Gazetesi'nin her görüşten partiye, insana yayınları ile yer verdiğini duydum. Arkadaşlarım da ziyaret öncesi gazete ile ilgili bilgiler verdi. Sizleri tebrik ediyorum. Basının nefes alması gerekir.” Konya'nın siyasi açıdan da önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Dervişoğlu, “İYİ Parti heyeti bugün Konya'nın 31 ilçesinde. Arkadaşlarımız vatandaşların, esnafın istek, talep ve şikayetlerini dinleyecek. Gelen görüşler raporlaştırılacak ve üzerinde çalışmalar yapılacak. Konya, bizim için önemli bir şehir. Ülkemizin bugün sistematik sıkıntıları var. Bu sıkıntıyı vatandaşlarımız da iliklerine kadar hissediyor. Sorunların çözümü için İYİ Parti iyi bir alternatif” şeklinde konuştu.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri