İyi oyun 3 puan

Konya Anadolu Selçukluspor Tekink Direktörü Nevzat Dinçbudak Çankırı maçında iyi oynamamalarına rağmen 3 puan aldıklarını ancak Kartalspor maçında hem iyi oyunu hem de 3 puanı hedeflediklerini söyledi

Anadolu Selçukluspor teknik direktörü Nevzat Dinçbudak Çankırıspor maçında kötü futbola rağmen kazanılan 3 puanın takım için çok önemli bir artı olduğunu söyledi, “Çankırıspor galibiyeti bizim için çok önemliydi. Evimizde kazanamıyorduk. Çankırıspor'u yendiğimiz takdirde sıralamada altımıza alıyorduk. Bu açıdan bakıldığında 6 puanlık bir maçtı. Daha önceki maçlarda iyi oynuyor, sahada daha etkin olan taraf biz oluyorduk. Ancak kazanmayı başaramıyorduk. Bu sefer tam tersi oldu. Çok iyi bir futbol ortaya koyamadık. Evimizde kazanamamanın verdiği stres ve maçın önemi oyuncular üzerinde baskı oluşturdu. Ancak kazanma isteği ve arzumuzda bir eksik yoktu. Son dakika gelen penaltı bizim için mükemmeldi. Çok mutluyuz. Üzerimizde bir baskı vardı. Kötü oynanan bir maçı kazanmak bizim için artı. Ancak iyi oynayıp kazanmayı tercih ederiz” dedi.

DEPLASMANDA ZATEN İYİYİZ

14. Hafta oynanacak Kartalspor maçını da değerlendiren Nevzat Dinçbudak 6 puanlık maçlardan birini daha oynayacaklarını söyledi. Kartalspor'un geçen sezon PTT. 1. Lig'den düştüğünü hatırlatan Dinçbudak, “14 puanla 11. sıradalar. Ancak oyuncu profili açısından bakıldığında bulundukları konumu hak etmeyen bir ekip. Üst liglerde oynamış önemli oyunculara sahipler. Ama nedense lige kötü başladılar ve durumları pek parlak değil. Biz böyle takımlara karşı genelde iyi oynuyoruz. Deplasmandaki 3. galibiyetimizi alarak tamamen rahatlamak istiyoruz. Tabu bu sefer iyi bir oyun ile kazanmak istiyoruz. Serhat ve Yaser cezalı. Bazı eksiklerimiz var ama kazanacak gücümüz var” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri