İyi ki Selçuklu salonu var

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi organizasyonlara ev sahipliği yaparak bölgenin spor turizmine katkı sağlıyor.
Uluslararası maçlar, konserler, gösteriler, toplantılar ve bölgesel spor etkinlikleri ile hizmet vermeye devam eden spor salonu, liselerarası yıldızlar hentbol grup birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hentbol Federasyonu programında yer alan karşılaşmalar devam ediyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Selçuklu Belediyesi ve Hentbol Federasyonu işbirliği ile Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezi Yıldızlar Hentbol maçlarının ardından Gençler Hentbol Gurup Birinciliği karşılaşmaları takımların katılımıyla gerçekleştirilen seromoni sonrasında start aldı. Erkeklerde ve kızlarda Aydın, Eskişehir, Karaman ve Osmaniye illerinden gelen 8 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar sonunda guruplarında finale kalan ekipler yarı final maçlarında mücadele etmeye hak kazanacak. Karşılaşmalar 3 gün sürecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İçi Beden Eğitimi, Spor ve İzcilik Şube Müdürü Ahmet Yalçın, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde modern ve nezih bir ortamda sporcuların zevkle maç yaptıklarını söyledi.
Bu modern salonun ilimize kazandırılmasında emeği geçenleri kutladığını belirten Yalçın, “Genç Kızlar ve Erkekler Hentbol Grup birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmaktayız. Kızlar ve erkeklerde 8 takım mücadele ediyor. Mahalli liglerimizin yanında programımızda yer alan okullar salon sporları da burada gerçekleştiriliyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan bu salon Konya’ya renk kattı. Gençler rahat, modern ve nezih bir ortamda spor yapma imkanı buluyor. Diğer zamanlarda mahalli maçlar da bu salonda yapılıyor. Öğrencilerimizin bu nezih salonda zevkle spor yapıyor olması ilimiz açısından büyük bir kazançtır. Bu salonun yapılmasında ve bölgemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri