İyi işler yapacağız

Konyaspor’un başarılı isimlerinden Burak Karaduman, geride kalan üç haftayı değerlendirdi. Zorla maçların sonunda başarılı bir grafik çizdiklerinin altını çizen Karaduman, daha iyi olacaklarını söyledi
Konyaspor’lu futbolcu Burak Karaduman, sezon başında takımımıza yeni bir ekip olduğu düşüncesiyle başarısız olacağı şeklinde ön yargılı yaklaşan kişilerin ilk 3 haftada yanıldıklarını düşündüğünü belirtirken, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksiklerini tamamlayacaklarını ve ligdeki yükselişlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan ilk 3 haftayı değerlendiren Burak Karaduman, “Oynadığımız takımlara bakıldığında Bursaspor geçen sezonun şampiyonu. Eskişehirspor oturmuş kadrosuna iyi transferler yaparak güçlendi. Gaziantepspor bu sezon en iddialı takımlardan biri. Üç rakibimize karşı da yeni takım olmamıza rağmen ezilmeden, hatta son maçta Gaziantepspor’a ezici bir üstünlük sağlayarak mücadele ettik. Eksiklerimiz tabiî ki var. Ama önemli olan bunların ortadan kalkması adına çalışmak. Bizde milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Tek düşüncemiz Bucaspor maçıyla yeniden başlayacağımız lig mücadelesinde başarılı performans sergilemek ve Konyaspor’u üst sıralara taşımak. Bu teknik heyet ve oyuncu kadrosu bunu başaracak kapasiteye sahip” diye konuştu.
Lig başlamadan önce spor kamuoyunda ve camiada insanların yeni bir takım olduğu için Konyaspor’a bakış açılarının farklı olduğunu da sözlerine ekleyen Karaduman, “Çok transfer yaptığımız için takımda uyum sorunu yaşanacağını ve başarısız olacağımızı düşünenlerin sayısının az olmadığını biliyoruz. Ama biz elimizden gelen mücadeleyi Konyaspor formasına karşı olan sorumluluğu yerine getirmek adına sahaya yansıttık. Savaşan kimliğimizle bu sezon lige damga vuracağımızı gösterdik. Performansımız ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır” dedi.
Milli maç arasından sonra ligde Bucaspor ile oynanacak maça da değinen Burak Karaduman, “Rakibimizi sürekli olarak kasetlerden izliyoruz ve kendileri hakkında detaylı bilgiler ediniyoruz. Biz sezona başlarken kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemediğimizi belirtmiştik. Bu doğrultuda Eskişehirspor maçını kayıpsız geçtik. Sırada Bucaspor mücadelesi var. Zor olacak. Ama taraftarlarımızında vereceği destekle sahadan 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye görüş belirtti.
KARAPINAR: RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLACAĞIZ
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, rakiplerin korkulu rüyası olacaklarını söyledi.
Karapınar, yaptığı açıklamada, yeni oluşan kadronun her geçen gün istenilen düzeye gelmeye başladığını ve teknik heyetin gayretiyle uyum sorununun ortadan kalktığını belirtti. Alacakları başarılı sonuçlarla lige renk katacak bir takım olmayı hedeflediklerini ifade eden Karapınar, “Rakiplerin korkulu rüyası olacağız. Çok önemli oyuncular transfer ettik. Başımızdaki teknik ekibin işine konsantre olması yeni oluşan ekibimizin kaynaşmasında önemli rol oynadı” dedi. Kombine bilet konusunda bekledikleri ilgiyi göremediklerinden yakınan Karapınar, “Maalesef kombine biletlerdeki satış bizi üzdü. 1000 civarında bir satış gerçekleşti. Özellikle Eskişehirspor ile oynadığımız maça taraftarlarımızın daha fazla ilgi göstermesini bekliyorduk ama olmadı. Takımımızın son 2 maçta aldığı puanlar ve oynadığı futbolun ardından Bucaspor karşılaşmasında tribünlerin dolacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri