İttifak’ta kan bağışı sürüyor

İttifak Holding ve Türk Kızılay’ı Konya Kan Bağış Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı” kampanyasına İttifak Holding, 2010 yılında da destek veriyor.

Düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı” kampanyasına İttifak Holding yöneticileri ve çalışanları katıldı. Kampanyadan dolayı Kan Merkezi yönetici ve çalışanlarına teşekkür eden İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe, kan bağışının toplumsal yardımlaşmanın en önemli göstergelerinden birisi olduğunu aktardı. Kan bağışının öneminin özellikle afet, savaş gibi durumlarda ciddiye alındığını belirten Körpe, “Başımıza bir felaketin gelmesini beklemeden kan bağışını hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz. İttifak Holding olarak birçok sosyal çalışmaya destek verdik. İnsan sağlığı için de bu tür kampanyaları sürekli destekleyeceğiz. Umarım ki kampanyaya desteğimiz, diğer kurumlarda örnek olur” dedi.  
Türk Kızılay’ı Konya Kan Merkezi yetkilileri kan bağışında bulunmalarından ve kampanyaya desteklerinden dolayı Ali Körpe’ye teşekkür etti.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri