İttifak’a ‘mükellef odaklı’ ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Gelir Dairesi Grup Müdürü Abdullah Çoşkuner, Meram Vergi Dairesi Müdürü Güngör Gönültaş ve Gelir ve Kurumlar Müdürü Şemsettin Eser İttifak Holdingi ziyaret etti.

İttifak Holding’in Kule Plaza’da ki genel merkezinde gerçekleşen ziyarette İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe, İttifak Holding Muhasebe Müdürü Hasan Özülkü ve İttifak Holding’in iştiraklerinden Seha Yapı’nın Genel Müdürü Ahmet Buğa da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Aksöz,  vergisel ödevlerini süresinde yerine getiren, ihracat yapan, istihdam ve katma değer vergisi yaratan mükelleflerin hem Konya için hem de ülke için büyük önem taşıdığını belirtirken, Konya Vergi Dairesi Başkanlığınca mükellef odaklı hizmet anlayışı gereği bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini vurguladı.
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken,  Konya Vergi Dairesi Başkanlığı 2007 kurumlar vergisi rekortmenleri dalında dördüncülük ödülünü alan Adese Alışveriş Merkezleri, beşincilik ödülüne layık görülen Seha Yapı ve diğer grup içi şirketler hakkında da bilgiler verdi. Grup şirketlerinin yüksek düzeyde vergi ödeme, döviz kazandırma gibi alanlarda geçtiğimiz yıl on bir adet ödül almalarının faaliyetlerde yüzde yüz kayıt içersinde kalma ilkesinden kaynaklandığını belirten Buğa, bu ilkelerinden asla taviz vermediklerini ve Holding olarak verginin kazanç içerisindeki toplumun hakkı olduğuna inandıklarını vurguladı. Ziyaret sonrası Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz ve ekibi Seha Yapı’nın Kule Plaza İş Merkezi’nde bulunan çalışma ofisini gezdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri