İttifak'a 8 ödül verildi

Konya Ekonomi Ödülleri 2011e İttifak Holdingin iştirakleri damga vurdu. İttifak Holding markaları toplam 8 ödüle layık görüldü

“Konya Ekonomi Ödülleri 2011”e İttifak Holding’in iştirakleri damga vurdu. İttifak Holding markaları toplam 8 ödüle layık görüldü

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları, ürettiği yüksek seviyede istihdamı ve yakaladığı istikrarlı gelişim ivmesi ile ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan İttifak Holding’in başarıları, Türkiye ekonomisinin köklü kuruluşları tarafından tescil edilmeye devam ediyor. Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Vergi Dairesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2011”in ödül töreni, 17 Ocak 2012 Cuma günü Konya Rixos Otel’de yapıldı. Konya’nın sektörlerinde başarılı firmalarının ödüllendirildiği “Konya Ekonomi Ödülleri 2011”de, İttifak Holding şirketleri toplam 8 ödül aldı.  

İSO LİSTESİNE GİREN SELVA GIDA’YA 3 ÖDÜL

Selva Gıda, Konya Sanayi Odası tarafından verilen ödüllerde “Konya’nın İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Listesine Giren Firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü. Selva Gıda ayrıca Konya Ticaret Borsası tarafından verilen “En Çok Tarımsal İhracat Yapan Firmalar” kategorisinde ilk üç firma arasına girerek ödüllendirildi. Selva Gıda’nın aldığı bir diğer ödül ise Konya Ticaret Odası tarafından verilen “En Çok Döviz Kazandıran Firmalar” kategorisinde oldu. Bu kategoride de ilk 10’a girmeyi başaran Selva Gıda adına ödülleri Genel Müdür Mehmet Karakuş aldı.

SEHA YAPI VERGİYLE ÖNE ÇIKTI

İttifak Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yenilikçi projeleri ile dikkat çeken markası Seha Yapı ise Ticaret Odası tarafından verilen “2010 Dönemi Yıllık Gelir veya Kurumlar Vergisi Rekortmenleri” kategorisinde ilk 10’a girerek ödüle layık görüldü. Seha Yapı’nın aldığı bir diğer ödül ise yine vergi alanında oldu. Seha Yapı, Konya Vergi Dairesi tarafından verilen “2010 Yılı Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Rekortmenleri” kategorisinde yine ilk 10’a girerek ödül almaya hak kazandı. Seha Yapı adına ödülleri Genel Müdür Hüdaverdi Dursun aldı.

İttifak Holding’in ödüllendirilen diğer şirketleri; Konya Ticaret Odası tarafından verilen “En Çok Döviz Kazandıran Firmalar” kategorisinde gümüş madalya kazanan İmaş ve takdirname alan Seleks ile birlikte, Konya Sanayi Odası tarafından verilen ve “Sanayi Odası’nda 35 Yılını Dolduran Üyeler” arasında ilk sırada yer alan Konestaş oldu. Konestaş adına ödülü ise İttifak Holding İcra Kurulu Üyesi Cemil Coşgun aldı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri