İttifak Holding’den Emniyet’e ziyaret

İttifak Holding yetkilileri, bir süre önce göreve başlayan Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namala makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman ve İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe’nin katıldığı ziyarette, Seyit Mehmet Buğa, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. İttifak Holding’in çalışmaları, yatırımları ve grup içi şirketleri hakkında da Namal’a bilgi aktaran Buğa ayrıca, Konya’nın huzurlu bir şehir olduğuna değinerek, bunda en büyük paylardan bir tanesinin de emniyet teşkilatına ait olduğunu vurguladı.

Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. İttifak Holding’in ulusal bazda güçlü markalara sahip olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Namal, üretim ve istihdam adına atılan tüm adımların ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıdığına değinerek İttifak Holding Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
   
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri