Isuzu Çelik, Türkiye birincisi oldu

Isuzu Yıldızı Teknisyenler yarışması sonuçlandı, yarışmada Konya Isuzu Çelik Otomotiv Türkiye şampiyonu oldu

Isuzu Yıldızı Teknisyenler yarışması sonuçlandı, yarışmada Konya Isuzu Çelik Otomotiv Türkiye şampiyonu oldu. Anadolu Isuzu yetkili servisleri arasında her yıl düzenlenen “Isuzu Yıldızı Teknisyenler Yarışması” finali yapıldı. Yarışmada birinciliği Isuzu Konya yetkili servisi Çelik Otomotiv kazandı. Anadolu Isuzu’nun Gebze Şekerpınar’daki Fabrikası bünyesinde bulunan Akademi Isuzu’da gerçekleştirilen yarışmada, zamana karşı yarışan teknisyenlerin araçlar üzerindeki teorik bilgi ve pratik becerileri puanlandı.

 

Isuzu Yıldızı Teknisyenler Yarışması’nda, iki ön eleme sınavını başarıyla geçen ve finalde yarışmaya hak kazanan, Konya yetkili servisi Çelik Otomotiv şampiyonluk mücadelesi verdi.

 

Yetkili servislerin ikişer kişilik ekiplerle yarıştığı Isuzu Yıldızı Teknisyenler Yarışması’nda, Isuzu Konya yetkili servisi Çelik Otomotiv 2011 yılı şampiyonluk kupasını aldı. Aynı ekip Aralık ayında Japonya’da yapılacak olan, Dünya Isuzu Teknisyenleri yarışmasına katılacak. Çelik Otomotiv'in kurucusu S. Mehmet Çelik ve Yöneticisi Bülent Çelik'in ekibin başarısı için her türlü desteği verdiğini belirten Şirket Müdürü Yunus Ertaş, ekibi başarılarından dolayı kutladı ve Japonya'daki yarışma içinde başarılar diledi. Anadolu Isuzu’nun her yıl yetkili servislerin bilgi ve teknoloji ile çalışmasına destek olmak, yetkili servisler arasındaki rekabete renk ve hareketlilik getirmek, takım ruhunu güçlü tutarak birlikte çalışmayı öğretmek ve markaya olan bağlılık ile aidiyet duygusunu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği yarışma, Anadolu Isuzu çalışanları arasında büyük ilgi topluyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri