İstikbal Mobilya: Yeme-içme Ve Gıda Sektöründe Yokuz

İstikbal Mobilya AŞ, yeme-içme ve gıda sektöründe yer almadığını bildirdi. İstikbal adını kullanan sucuk markası ile bağının bulunmadığını bildirdi.

İstikbal Mobilya AŞ, yeme-içme ve gıda sektöründe yer almadığını bildirdi. İstikbal adını kullanan sucuk markası ile bağının bulunmadığını bildirdi.


Şirketten konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:



“Temelleri 1957’de atılan markamız, yarım asrı aşkın bir süredir Türkiye ekonomisine değer katmaktadır. Türkiye’nin önde gelen mobilya markası olarak faaliyet yürüten İstikbal, 750’i aşkın mağazası ve dünyaya yayılmış 5 binden fazla satış noktasıyla tüketiciye hizmet vermektedir.

Ürün ve hizmetlerini ülke içinde ve dışında milyonlarca müşterisiyle buluşturmanın gururunu yaşayan İstikbal; mobilya, yatak ve ev tekstili sektörüne yatırım yaparak, hem Türkiye hem dünyada önemli markalardan biri olarak önemli başarılar elde etmektedir. Bugün itibariyle İstikbal markamız sadece mobilya, yatak ve ev tekstili sektöründe faaliyet yürütmekte, yeme-içme ve gıda sektörlerinde yer almamaktadır. Bu çerçevede son dönemde piyasada İstikbal ismiyle tüketiciye sunulan sucuk markası ile herhangi bir bağımız yoktur. Sektöründe dünya liginde yarışan İstikbal, büyük emeklerle bugünlere getirdiği markanın tüm yasal ve hukuki haklarının ve bu hakları koruma yollarının gerek içeride gerek dışarıda sıkı sıkıya takipçisidir. Markalarımızla ilgili haksız rekabete ve hak ihlaline konu olacak her türlü uygulama ve girişim karşısında tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.“


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri