İstediğimizi aldık

Konya Anadolu Selçukluspor’un tecrübeli isimlerinden Muhammet Yürükuslu, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında istedikleri sonucu aldıklarını belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan yönetim kuruluna ve yerel basına teşekkür etti.

Spor Toto 2. Lig’de bu hafta Hatayspor ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukluspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan çift antrenman ile devam etti. Yeşil beyazlılara sakatlığı bulunan Abdülkerim Kılıç dışında tüm oyuncular çalışmalara katıldı. İlker Erdem gözetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda oyuncuların bir hayli mutlu oldukları gözlendi.

“İSTEDİĞİMİZ NETİCEYİ SAHADA ALDIK”

Yeşil beyazlı takımın tecrübeli isimlerinden Muhammet Yürükuslu, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Oraya giderken hedefimiz kazanmaktı. Sahaya bu inanç ve hedefle çıktık. Hafta içinde iyi çalışmalar yaptık. Neticesini de sahada aldık. Tarsus gibi zorlu bir maçtan istediğimizi alarak ayrılmak bizim adımıza sevindirici. Rakibimizi altımızda tuttuk ve ateş hattından da uzaklaştık. Orada bizleri yalnız bırakmayan yöneticilerimizi ve Konya basınından ağabeylerimize teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu sonuçları almaya devam edeceğimize inanıyorum.”  dedi.

“AYNI OYUN VE TAKIM RUHUYLA…”

Önlerinde yine zorlu bir deplasman olduğunu belirten Muhammet, “Bu hafta yine deplasmanda mücadele ediyoruz. Hatayspor şu anda ligin zirvesindeki takım. Ancak bizim için değişen bir şey olmayacak. Oraya da puan veya puanlar için gidiyoruz. Geçtiğimiz hafta sergilediğimiz takım olmayı ve oyunu sürdürürsek rahat bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. İnşallah da öyle olacak.” şeklinde konuştu.

“TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALARDAYIZ”

Muhammet kalan haftalarla ilgili olarak ise; “Oldukça zorlu haftalardayız artık. Hataların telafisi olmayan zamanlar. Aynı zamanda sürpriz sonuçlara da gebe maçlar oynanıyor. Geçtiğimiz haftanın sonuçları ortada. Kalan haftalar daha zorlu geçecek bu tartışmasız bir gerçek. Ama biz kendi işimize bakıyoruz. İstediğimiz puanları toplayıp yolumuza devam edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri