İşte spor sevgisi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından 10.su gerçekleştirilen ENler ödül töreni, bir gerçeği daha gözler önüne serdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından 10.su gerçekleştirilen “EN”ler ödül töreni, bir gerçeği daha gözler önüne serdi. Spor yöneticiliği ile sporculuğun karşılıksız bir sevgi olduğunu gösterdi

 

Geleneksel olarak yapılan ve amatörlerin emeklerinin karşılığını manevi olarak aldığı ASKF “Yılın Enleri” Ödül Töreni Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Bu sene 10. su gerçekleştirilecek törende spora emeği geçenlerle, başarılı sporcular ödüllendirildi. Özellikle Bakan Suat Kılıç’ın gençlere yönelik konuşması, ödül törenine damga vururken, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’la ilgili güzel şeyler söylemesi salondan büyük alkış aldı. Vali Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ve Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile çok sayıda spor yöneticisi ve sporcunun katıldığı ödül töreni renkli geçti.

Ödül törenine katılan, yıllarca spor yapmış, ülkemizi uluslar arası turnuvalarda başarılı bir şekilde temsil etmiş, ancak sporu bıraktıktan sonra köşelerine çekilmiş eski sporcular hatırlanmanın ve ödüllendirilmenin kendilerini inanılmaz duygulandırdığını, özellikle de bu ödülü torunları yaşındaki Bakan Suat Kılıç’ın elinden  almalarının, kendilerini inanılmaz derecede mutlu ettiğini söylediler. Hatırlanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan eski sporcular, Bakan Suat Kılıç’a ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a çok teşekkür ederek, kendilerini hatırlayan, ödüllendiren ASKF Genel Başkanı Remzi Ay ile yönetimine de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri