İşte Kartalın listesi

Ne Fenerbahçeli Deniz, ne İlhan, ne Yasin ne de Beşiktaşlı Batuhan. Konyasporun bitirmeye çalıştığı oyuncular Kocaeliden Serhat, Taner Gülleri ve Bülent Bölükbaşı ile Ankaragücünden Metin Akan ve Yasin

Lig’in ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor’un kadrosunda görmek istediği futbolcular netleşti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz de, transfer, sıcak para sıkıntısı nedeniyle çıkmaza girerken, Kartal’ın transfer listesine yeni isimler dahil oldu. Fenerbahçe’den Deniz, İlhan ve Yasin ile Beşiktaş’tan Batuhan gibi futbolcuların transferinin para sıkıntısı nedeniyle gerçekleşmemesini göz önüne alan yeşil-beyazlı yöneticiler, hedefi Kocaelispor ve Ankaragücü’nün tecrübeli futbolcularına çevirdiler. Ancak, bu transferlerin gerçekleşmesi içinde paraya ihtiyaç var. Yönetim, nakit sıkıntısı çözmek için arayışlarını sürdürüyor. Bu konuda, hafta başında Vali Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Şekerspor Onursal Başkanı Recep Konuk ile bir görüşme yapılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı kulüpte, transfer edilmesi planlanan futbolcularla yapılan görüşmelerde yüzde 80 anlaşma sağlandığı, para sorununun çözülmesi halinde imzaların attırılacağı ileri sürüldü. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Konyaspor’un kesin transfer listesinde Kocaelispor ve Ankaragücü’nden futbolcular bulunuyor. Bunların başında da: Kocaelispor’dan Serhat Akın, Bülent Bölükbaş ve Taner Gülleri, Ankaragücü’nden Metin Akan ile Kartalaspor’dan ayrılan ve lisansı elinde bulunan eski Konyasporlu kaptan Yasin Çelik geliyor. Kocaelispor’un golcü oyuncusu Taner Gülleri’yi ısrarla transfer etmek isteyen Konyasporlu yöneticiler, bu oyuncunun Adana ASKF başkanı olan babası Ali Gülleri’yi ikna etmeye çalışıyorlar. 

BUNLARDA MENAJERLERİN POMPASI
Yukarıda ismi geçen futbolcuların dışında, menajerlerin ortaya attığı isimlerin de sık sık Konyasporla anılması kafaları karıştırıyor. İşte haber ajanslarına düşen, ancak Konyaspor’un uzaktan yakından ilgilenmediği futbolcularla ilgili haberler ise herkesi şaşkına çeviriyor. İşte bu bomba haberler.
Konyaspor, devre arası transfer dönemi için Mısırlı Ayman Abdelaziz, Ankaragücü’nden Tolga Doğantez ve Cem Can transferleri için girişimde bulundu. Konyaspor, teknik direktör Giray Bulak’ın talebi doğrultusunda daha önce Türkiye’de top koşturan ve bu sezon ülkesine dönüp Al Zamalek takımında oynayan Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz’i transfer etmek için düğmeye bastı. Yeşil-beyazlılar, daha önce Kocaelispor, Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor formaları giyen ve Turkcell Süper Lig’de 222 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz’i renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Bu sezon başında Trabzonspor’dan ayrılıp ülkesine dönen ve eski takımı Zamalek’te oynayan 30 yaşındaki oyuncunun transferi bir kaç gün içinde netleşecek. Diğer taraftan Konyaspor Ankaragücü’nden ayrılan deneyimli savunma oyuncusu Tolga Doğantez ile kulüpten ayrılmak isteğini bildiren orta saha oyuncusu Cem Can için de transfer çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Giray Bulak’ın da onay vermesi halinde Tolga ile Cem’in ikinci yarıda büyük olasılıkla Konyaspor forması giyeceği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçeli savunmacı Yasin'in transferi için parasal destek bekleyen yeşil-beyazlı ekip, Yasin'in alınamaması durumunda rotayı Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin verdiği raporla kadroda düşünmediği Tuna Üzümcü'ye çevirecek.
ERMAN: KONYASPOR’A GİTMEM
Konyaspor'un geçtiğimiz sezon sonunda Gaziantepspor'a kaptırdığı başarılı orta saha oyuncusu Erman Özgür, Konyaspor ile görüşme yaptıklarını ve çağırıldığını doğrularken, diğer talibi Gençlerbirliği'ne daha sıcak baktığını söyledi. Erman, "Beni alın gibi bir çağrıda bulunmadım. Konyaspor ile görüşüyoruz ancak, beni Gençlerbirliği de istiyor. İkisi arasında tercih yapmam gerekirse Gençlerbirliği benim için daha iyi olur. Şimdi 25 puanlık Gaziantepspor'dan, kadrosunda çeşitli sıkıntıları ve maddi anlamda bir takım zorluklar bulunan 17 puanlık bir Konyaspor'a gitmek benim için mantıklı değil. Gidecek olduktan sonra tabi ki Gençlerbirliği'ni tercih ederim. Konyaspor'da geçen sene ilk yarıda 25 puan toplayıp iyi bir başarı sağlamıştık. Ancak eski kulübümün şu anki durumu bana göre çok farklı. O yüzden benim tercihim ya takımımda kalmak ya da Gençlerbirliği'ni seçmek olacaktır. Konyaspor'a transfer olmam söz konusu değil. Ayrıca, benim Konyaspor'a beni alın şeklinde çağrıda bulunduğum yolundaki haberler de kesinlikle asılsız ve yalandır. Eğer geleceğim varsa bile bu haberi yapanlar yüzünden gelmem Konya'ya. İnsanlar transfer döneminde birşeyler duyup yazabilir ancak, karşı tarafı da bu iddialarla ne tür pozisyonlara soktuğunu düşünmelidir" diye konuştu. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri