İşte Google Nexus 4'ün özellikleri

Akıllı telefon pazarında tartışılmaz bir şekilde Android üstünlüğü devam ediyor.

Akıllı telefon pazarında tartışılmaz bir şekilde Android üstünlüğü devam ederken android işletim sistemini kullanan en akıllı telefon olarak sayılan Google Nexus’un 4. versiyonu da 2013 Ocak ayıyla birlikte ülkemizde de satışa sunuldu.

Şu an Teknosa’da ilk olarak bu cihazı alma fırsatı bulan kullanıcılar telefona 1.399 TL civarında bir satış fiyatıyla sahip olabiliyorlar.

Şu an satışa sunulmuş olsa da firmaların stoklarında yer almayan ürün tahmin ediyoruz ki Ocak sonuna doğru birçok teknoloji markette stoklara girmiş olacak. Fiyat olarak da Google Store’da 8 GB’lık versiyonu 249 $, 16 GB’lık versiyonu 349$ gibi bir fiyata satılıyor olsa da ülkemizde fahiş bir fiyatla satışa sunulmuş olması ilk etapta bu telefonu bekleyenlerin tepkisini çekmiş bulunmakta.

Önümüzdeki aylarda birçok firmanın stoklarına girmesiyle birlikte fiyatların da daha makul seviyelere çekileceğini düşündüğümüz Google Nexus 4′ün öne çıkan özelliklerinden biraz bahsedelim.

Google Nexus 4 Özellikleri

Android 4.2 işletim sistemli, dört çekirdekli 1.5 GHz hızında işlemcili ve 4.7″ ekranlı bu Android’li telefon, dünyada ilk defa Android 4.2 işletim sisteminin görücüye çıktığı cihazdı.

Android 4.2 Jelly Bean Plus’ın bütün nimetlerinden yararlanmak isteyen ve tüm Android güncellemelerine kesintisiz sahip olmak isteyenler için bu telefon adeta biçilmiş kaftan niteliğinde

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri