İşte Galaxy S4’ün göz tanıtım videosu

Samsung’un Galaxy S4’te kullanacağı Floating Touch teknolojisi ve Smart Pause teknolojisi test videoları internete sızdı

Tanıtımına saatler kalsada S4’e ait bilgiler hızla sızmaya devam ediyor. İnternete sızan en son video ise, genil bir yankı uyandıran göz takip sistemiyle alakalı. Kullanıcıların merakla beklediği özellikler arasında olan bu özelliğinin test videoları tanıtıma saatler kala internte sızdı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Floating Touch teknolojisi, Galaxy Note ailesinde kullanılan Air View özelliğine çok yakın bir özellik, Air View’de kalemi cihaza yaklaştırdığınızda, belli bir yakınlıkta ekran kalemi algılıyor ve kalemi bir fare gibi kullanabiliyorsunuz. Floating Touch ise bu işi kalemsiz bir hale getiriyor. Parmağınızı ekrandan biraz yukarda tutarak kalemle yapılan Air View işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Samsung’un Galaxy S4’te kullanıcığı yenilikçi bir teknoloji ürünü olan Smart Pause ise kullanıcıların oldukça ilgisini çekicek cinsten. S3’te yer alan göz takip sisteminin gelişmiş bir versiyonunu kullanacak olan S4 video izlerken gözününü ekrandan ayırdığınızda otomatik olarak videoyu durdurup, ekrana tekrar baktığınızda ise videoyu kaldığı yerden tekrar başlatacak.

TANITIMA SAATLER KALDI
Samsung’un S4’ü tanıtacağı etkinlik için geri sayım başladı, New York’ta düzenlecek olan etkinliği aşağıdaki adesten canlı olaran izleyebilirsiniz...

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri