İşte G.Saray'ın ilk transferi!

Galatasaray formasıyla ligde çıktığı 9 maçta 8 gole imza atan Umut Bulut, sarı-kırmızılı takımdaki biletini erkenden ayırttı. Umut'un bonservisi için çalışmalar başladı.

A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında mükemmel bir performans ortaya koyarak tüm dikkatleri yeniden üzerine çeken Umut Bulut'un Galatasaray'daki macerası çok ani bir şekilde başladı. Toulouse'dan kiralık olarak kadroya katılan Umut şu ana kadar oynadığı futbolla teknik direktör Fatih Terim'in umutlarını boşa çıkarmadı.  
 
2014'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Umut Bulut'un Toulouse ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fransız ekibine 2-3 milyon euroluk bir rakam ödeyerek Umut'un bonservisini bitirmeye hazırlanan Galatasaray'ın Ocak ayında zemin yoklayacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımdan yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başına 10 bin euro alan Umut'un maaşında artış yapılacağı da yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Attığı gollerle takımını sırtlayan oyuncu hakkında açıklamalar yapan Başkan Ünal Aysal, "Umut Bulut'u bonservisiyle almaya çalıştık ama biraz müzakere uzayınca iki etaplı yapmaya karar verdik. İlk kiralayıp sene içerisinde bunun müzakeresini yaparız dedik. Almak istiyoruz ve büyük ihtimalle de alacağız." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri