İşte G.Saray'ın borcu

Galatasaray Kulübü'nün Ekim Ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Ünal Aysal, 2. Başkan Ali Dürüst ve Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Öztürk toplantıda yönetim kurulu adına hazır bulundu.

Divan Kurulu Toplantısı, geçen aya ait toplantı tutanaklarının takdimi ve oya sunulması ile başladı. Daha sonra Türkiye Yüzme Şampiyonu olan sporcu ve antrenörlere Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve 2. Başkan Ali Dürüst tarafından plaket verildi.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın spor kamuoyundaki son günlerde konuşulan konular hakkında bir değerlendirme yapması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü ve bağlı ortaklarının konsolide borç-alacak farkının 31 Ağustos 2012 tarihi itibariyle 375 milyon lira olduğu açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'ndan gerçekleştirilen aylık olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda denetim kurulu üyesi Mete İkiz, kulübün mali raporlarıyla ilgili üyelere sunum yaptı.

İkiz, 31 Ağustos tarihi itibariyle kulüp ve bağlı ortaklarının alacaklarının 355.7 milyon lira, borçlarının da 730.7 milyon lira olduğunu belirterek, konsolide borç alacak farkının 375 milyon lira olduğunu kaydetti.

Bu arada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas da kulüp ve bağlı ortaklıklarına ait 1 Ocak-30 Haziran tarihi arasında düzenlenmiş ve denetimden geçmiş konsolide mali tablo hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

BAŞKAN AYSAL: "BİZE GÜVENMEYE DEVAM EDİN"

Kurulda söz alan Aysal, kulüp hesaplarının en şeffaf şekilde kulüp üyelerinin bilgisine sunulduğunu dile getirdi.

Aysal, "Borcumuz 100 milyon dolar azaldı ve gelecek dönemlerde de azalmaya devam edecek. Öncelikle ticari kurum değil spor kurumuyuz. Öncelikli hedefimiz başarı. Başarıların gelmesiyle birlikte gelirlerimiz artacak. Bize güvenmeye devam edin" dedi.

Ünal Aysal, divanda yaptğı konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı ve futbol takımının son haftalarda aldığı sonuçlarla ilgili ise şu açıklamayı yaptı;

"Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkamazsak elbette üzülürüm. Başarısızlık sayarım. Ama her şey bitmedi. 4 maç daha var. Yani her maçı biz mi kazanacağız. Futbolda kaybetmek de var. Gelecek haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağımızdan hiç şüphem yok."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri