İşte F.Bahçe'nin kurtuluş reçetesi

Fenerbahçe, Kasımpaşa yenilgisi ile sorunlar yumağına dönerken yönetim önceki gece sabaha kadar nasıl düzlüğe çıkacaklarının planlarını yaptılar

Yönetim ve teknik heyet kaptan Alex'in kızağa çekilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Mönchengladbach maçıyla birlikte Sow Stoch Mehmet Topuz gibi isimler kulübede oturacak. Kuyt, Krasiç, Caner ve Cristian takıma monte edilecek.

Samandıra’da bir grup futbolcu dün hocaları ile bir toplantı yaptılar ve tüm sorumluluğu üzerlerine aldılar. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın görevi bırakmasının hiçbir şeyi düzeltmeyeceğini düşünen sarı-lacivertli oyuncular, morali bir hayli bozuk olan genç çalıştırıcıya, "Bu işte senin bir suçun yok. Biz bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Sen yeter ki bize ne yapmamız gerektiğini söyle" dediler.

Kasımpaşa maçı bitiminde ayrılma kararı alan Kocaman’ı güçlükle sakinleştiren Başkan Aziz Yıldırım da Samandıra’da hocasıyla uzun bir görüşmede bulundu. Milliyet'in haberine göre ; Zaman zaman kendisinin de eleştirdiği Aykut Kocaman’dan kendisini bir an önce toparlamasını isteyen Yıldırım, "Bu kadar çabuk pes etme. Sana tam yetki veriyorum. Takımın menfaati için alacağın her kararı destekleyeceğim" dedi.

Samandıra’ya yakın takip

Futbol Şube Sorumlusu olan kardeşi Ali Yıldırım ile de bir toplantı yapan Aziz Yıldırım’ın, "Artık takımla ben ilgileneceğim. Sen işlerinin başına dön" dediği öğrenildi. Yıldırım’ın bundan böyle futbol takımı için tam mesai harcayacağı ve Samandıra’yı yakın takibe alacağı bildirildi.

Kocaman ile yönetim arasında yapılan görüşmede Alex seyirci desteği nedeniyle kadro dışı bırakılmadı ancak kızağa çekildi. Bunun resmi olarak ilan edilmediği Brezilyalı oyuncunun kendisine çeki düzen vermesi için böyle bir yolun seçildiği kaydedildi. Ancak Alex’in devre arası gitmek için hazırlıklara resmen başladığı belirlendi.

Futbolculardan bazıları, Can Bartu Tesisleri’nin dışında bir toplantı düzenleyip, takımın geleceği için ne yapabileceklerini de tartışma kararı aldı. Diyalog için Dirk Kuyt ilk adımı attı ve takımı acil toplantıya çağırdı.

Teknik Direktör Kocaman, Almanya’da perşembe akşamı oynanacak olan Mönchengladbach maçında on birde ciddi bir revizyona gidip, sahaya yeni bir takım ve yeni bir taktikle çıkma kararı aldı. Sow, Stoch, Alex ve Mehmet Topuz yedeğe çekilecek, Caner, Cristian, Krasiç ve Kuyt 11’e monte edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri