İstatistikler ne diyor?

Ligin boyunun iyiden iyiye kısaldığı şu günlerde hesaplar yapılamaya başlandı. Kalan 10 maçta ateş hattındaki takımların performansları merak konusu.

Spor Toto Süper Lig’de son 10 haftaya girildiği şu günlerde hesaplar yapılamaya başlandı. Takımların son 10 maçta ortaya koyacakları performans merakla beklenirken, aynı maçlarda ilk yarıdaki performansları ise mercek altına alındı.

GENÇLERBİRLİĞİ 1 ADIM ÖNDE
Kalan 10 hafta da oynayacağı maçlara göre Gençlerbirliği ilk yarıda ortaya koyduğu performansa göre 1 adım önde gözüküyor. Şu anda 28 puanı bulunan Ankara temsilcisi kalan 10 maçta karşılaşacağı rakipleri ile ilk yarıda oynadığı karşılaşmalarda 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 17 puan toplamıştı. Aynı başarıyı tekrarlaması durumunda  ise kırmızı siyahlı ekibin 45 puana ulaşması beklenmekte.

KONYASPOR 2. SIRADA
Kalan 10 haftada karşılaşacağı rakipleri ile ilk yarıda oynadığı maçlar baz alınarak oluşturulan istatistiklere göre Torku Konyaspor’da hedefine ulaşacak takımlar arasında gözüküyor. İlk yarıdaki maçlarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden yeşil beyazlılar 11 puan toplamıştı. Halen 28 puanı bulunan Torku Konyaspor başarısını tekrarlaması durumunda 39 puana ulaşarak ateş hattından çıkacak takımlar arasında yer alıyor.

K. ERCİYES İSTATİSKLERİ YANILTABİLİR
Takımların ilk yarıdaki performanslarına göre hazırlanan istatistikleri yanıltabilecek tek takım için şu anda Kayseri Erciyesspor gözükmekte. Kalan haftalarda oynayacağı rakipleri ile ilk yarıda oynadığı maçlarda sadece 2 galibiyet elde edebilen Kayseri Erciyesspor, son haftalardaki performansı ile istatistikleri yanıltabilecek tek takım olarak gözükmekte. Son 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden kayseri Erciyesspor ciddi bir yükseliş içinde. Mavi siyahlı ekip şu anda 25 puanda.
NİHAT ERDOĞAN


Kalan 10 maçta oynanacakları rakipler karşısında takımların ilk yarıda aldıkları sonuçlar

T. Konyaspor

3 Galibiyet
2 Beraberlik
5 Mağlubiyet

SB Elazığspor
2 Galibiyet
O Beraberlik
8 Mağlubiyet

MP Antalyaspor
2 Galibiyet
3 Beraberlik
5 Mağlubiyet

Gençlerbirliği
5 Galibiyet
2 Beraberlik
3 Mağlubiyet

K. Erciyesspor
2 Galibiyet
0 Beraberlik
8 Mağlubiyet

Ç. Rizespor
0 Galibiyet
3 Beraberlik
7 Mağlubiyet

Kayserispor
1 Galibiyet
4 Beraberlik
5 Mağlubiyet

NİHAT ERDOĞAN merhabahber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri