İstanbul'u Paris yapacağım

Mustafa Sarıgül, İstanbul ile ilgili hedeflerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması beklenen Mustafa Sarıgül Star Haber'de Nazlı Öztarhan'ın konuğu oldu. Aralık ayında İstanbul'da yapılacak bir organizasyonla adaylığını açıklayacağını duyuran Sarıgül, Öztarhan'ın "CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mısınız?" sorusu üzerine adaylığı hakkında ipuçları verdi. "İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşıyacağız" dedi.

'PAZAR GÜNÜ ZEYTİNBURNU'NDA KONUŞACAĞIZ'

Ben bazı şeylerin bereketine çok inanıyorum. Zeytinburnu beni milletvekili yaptı. Ben ön seçim bekliyorum. Ön seçimlerden milletvekili olarak çıktım geldim. Ve Zeytinburnu'nda ben pazar günü olacağım. Pazar günü Zeytinburnu'nda bütün yurttaşlarımın beklediği o güzellikleri hep beraber konuşacağız.

'İSTANBUL'U PARİS'İN ÖNÜNE TAŞIYACAĞIZ'

Ama ben şunu ifade etmek istiyorum. Sarıgül'ün bir adaylık heyecanı yok. Sarıgül'ün bir hizmet heyecanı var. Adayım demek çok kolay bir iş. Bütün yurttaşlarım son derece mutlu olsunlar. "Ben heyecanımla, projelerimle güzel İstanbulumuzu, güzel kentimizi Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıklarımı yapıyorum. Çok kısa bir süre kaldı."

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri