İstanbullular, Boğaz'da Muhteşem Bir Gün Geçirdi

Vodafone 36. Avrasya Maratonu'nda İstanbullular, halk yürüyüşü sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde muhteşem bir gün geçirdi.Sabah başlayan maratonun ardından başlayan halk yürüyüşünde vatandaşlar, trafikte vakit kaybettiği yerde bu defa...

Vodafone 36. Avrasya Maratonu'nda İstanbullular, halk yürüyüşü sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde muhteşem bir gün geçirdi.

Sabah başlayan maratonun ardından başlayan halk yürüyüşünde vatandaşlar, trafikte vakit kaybettiği yerde bu defa gönüllerince eğlendi. Her kesimden insanın buluştuğu halk yürüyüşünde vatandaşlar, kendi düşüncesini taşıdığı dövizlere yazıp mesajlarını ulaştırmaya çalıştı.

KÖPRÜ ÜZERİNİN VAZGEÇİLMESİ BOĞAZ'DA KAHVALTI YAPMAK

Pazar sabahı erken saatlerde aileleri ile birlikte köprüye gelen vatandaşlar, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine köprü üzerinde kahvaltı yapma fırsatını kaçırmadı. Bu yıl köprüde bakım olduğu için geçen yıllara göre fazla bekleme yapılmadığı için kahvaltı yapan sayısının az olduğu görüldü.

Yine Boğaziçi Köprüsü'nde devam eden çalışmalardan dolayı barikatlar oluşturuldu, görevliler zaman zaman bekleyen vatandaşlara 'bekleme yapmayın' uyarısı ile uyardı.

Gün içinde trafik nedeniyle saatlerce köprüde beklemek zorunda kalan vatandaşlar, halk yürüyüşü sırasında köprü üzerinde selfie yapıp, boğazın manzarasını çekti. Halk yürüyüşünde yer alan turistlerde İstanbul'un ve manzaranın çok güzel olduğunu ifade etti.

KÖPRÜ ÜZERİNDE TAVLA KEYFİ VE EVLENME TEKLİFİ

Köprünün üzerinde bazı kafadalar sandalye ve masalarını ayarlayıp tavla oynayıp stress attı. Tavla oynayanlar, "Buranın manzarası çok güzel. Burada tavla oynama fırsatını kaçırmadık." diye konuştu.

Boğaziçi Köprüsü üzerinde bir genç kız, telefonun kamerasına verdiği mesajla erkek arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Kız, erkek arkadaşına evlenme teklifi yaparken yabancı bir grupta bu genç kıza destek oldu.

Köprü üzerinin vazgeçilmez eğlenceleri arasında yer alan etkinliklerden bir tanesi de doğumu günü kutlamaları oldu. Bu yılda köprü üzerinde çok sayıda doğum günü kutlamaları gerçekleştirildi.

SEYYAR SATICILAR, FIRSATI KAÇIRMADI

Boğaziçi Köprüsü üzerinde binlerce kişiyi gören seyyar satıcılarda bu durumu fırsata çevirmekte gecikmedi. Sabah saatlerinde köprünün çevresi ve köprü üzerinde konuşlanan seyyar satıcılar, vatandaşlara simit, çay, balon, bileklik, dilek balonu sattı. Satıcılar, "Yılda bir kez dahi olsa iyi para kazanıyoruz." diye konuştu. Seyyar satıcılara köprü üzerinde zabıtalar müdahale edip onları uzaklaştırmaya çalıştı.

Bazı vatandaşlarda dilek balonunda dileklerini tutarak gökyüzüne gönderdi. Bir vatandaşın dilek balonu köprüdeki çalışmalara takıldı. Vatandaş isteğinin Beşiktaş'ın şampiyon olması yönünde olduğunu açıkladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri