İstanbul'dan notlar

* Tribünlerde 10 bine yakın Konyaspor taraftarı, 7-8 bin Altay taraftarı vardı.

Konya’dan gelenlerle birlikte İstanbul’daki hemşerilerimiz de maça büyük ilgi gösterdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Vali Aydın Nezih Doğan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güneri, AKP Konya Milletvekilleri Abdullah Çetinkaya Özkan Öksüz, Kerim Özkul, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin maçı izleyenler arasındaydı. 

* TSE Başkanı ve KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil maç sırası ve sonrasında gözyaşlarına boğuldu.
* Konyalı işadamı ve sanayiciler İstanbul’a akın etti. Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Mehmet Baykan, üst düzey ev sahipliği yaptı. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Konyalılarla yakından ilgilendi. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü ile İzmir Valisi Cahit Kıraç da maçta idi.
* Tanju Çolak, Ali Gültiken, Necati Ateş, Murat Erdoğan, Suat Kaya ve İlyas Tüfekçi’nin de aralarında olduğu Süper Lig’de top koşturan çok sayıda futbolcu da maçı izledi.
* Bu arada maçtan sonra Altaylı taraftarlar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun bulunduğu protokol tribününü çakmak yağmuruna tuttu. Bunun üzerine Bakan Davutoğlu VIP Salonu’na geçmek durumunda kaldı. Altaylılar’ın gerek saha içinde gerekse tribünlerdeki hazımsızlıkları yadırgandı.
* Konyasporlu futbolculara Antrenör Ziya Doğan 2 gün izin verirken, takımın hafta içinde Konya’da toplanacağı öğrenildi. n Recep ÇINAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri