İstanbul’da Yaprak Dökümü: Sonbahar

Sonbaharın yaşandığı şu günlerde tarihi şehir İstanbul’da kartpostallık görüntüler oluşturdu. Ağaçlardan düşen sarı yapraklar ortalığı sarıya boyarken adeta göz kamaştırıyor. Yerli ve yabancı turistler ise sonbaharın tadını...

Sonbaharın yaşandığı şu günlerde tarihi şehir İstanbul’da kartpostallık görüntüler oluşturdu. Ağaçlardan düşen sarı yapraklar ortalığı sarıya boyarken adeta göz kamaştırıyor. Yerli ve yabancı turistler ise sonbaharın tadını çıkardı.

Sonbahar rüzgarıyla birlikte dökülen yapraklar sokakları sarıya boyadı. Yazdan kalma bir gün yaşayan tarihi şehirde kartpostallık görüntüler oluştu. Şehrin sahil yolları yalnızlaşırken, kenarlardaki banklar martıların uğrak alanı oldu. Beyoğlu’nun üzerindeki kara bulutlar kışın habercisi gibiydi. Sonbahar ılık rüzgarını değerlendirmek isteyen turistler sahil yollarında yürüyüş yaparak günün tadını çıkarmaya çalıştı.

Sonbaharı İstanbul’da yaşamanın çok güzel olduğunu belirten yerli ve yabancı turistler, bu günleri en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri